Drevene ihrisko pre deti do zahrady

Dobry den, viete mi poradit odkial kupit detom ihrisko do zahrady? Na internete som nasla za 200,- ale i za niekolko tisic.... Cenovo sa mi pacia ihriska z bppshop.sk len neviem, ci su aj kvalitne... Moj strop je 400,- (dvojhojdacka, prip. nejaka smykavka k tomu...) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@svenka pokial vies co chces a mas rozpocet treba asi len pohladat na nete.. neviem v com chces poradit.. Predpokladam ze vsetci vyrobcovia byt mali byt "certifikovany" ci uz na pouzite komponenty (netoxicke farby, drevo..atd) ako aj na bezpecnost celeho systemu (zaoblene hrany, netrciae ostre konce, pevne zabradlia atd...) To co chces ty (dvojhojdacka a smyklavka ) s podla mna da zhotovit svojpomocne do 100e.
Odpovedať
Profilova fotka
@svenka https://deti.bazos.sk/inzerat/9984721... https://deti.bazos.sk/inzerat/9959827... https://deti.bazos.sk/inzerat/9888765... https://deti.bazos.sk/inzerat/9853340...
Odpovedať
Zozenies aj na bazosi, bazare. Za par stovak, mas strop 400 eur, tak neries niekolko tisicove preliezky.
Odpovedať
Profilova fotka
na bazosi je toho kvantum, kamoska tak kupila a pochvaluje si, sice nebolo uplne nove, mala ho jedna rodina uz, ale nejako nebolo poskodene a im ucel plni :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?