Darček do záhrady pre dedka

Profilova fotka
Ahojte, skúsení záhradkári. Môj starý otec bude oslavovať 70tku. Má rád prácu v záhrade, trávi tam celé dni. Najradšej má svoje jablone, vždy nám dáva ochutnať nejakú novú odrodu, čo dopestoval. Chceli by sme mu so sestrou preto dať nejaké náradie, ktoré by ho potešilo, bolo by praktické, kvalitné, cena cca do 50 eur. Máte nejaké tipy na nejaké novinky, na niečo, čo by mu uľahčilo robotu?
Odpovedať
Pozrel by som co sa mu kazi a kupil mu nahradu.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyrobit darčekovu poukážku a zobrať ho potom s nou do speci obch.napr Mauntfield nech si sám vyberie. A bude mať aj výlet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ja ho vídam tak trikrát do roka, býva ďaleko. toto nepôjde :-/ no je to dobrý nápad, ďakujem ti. ak ti ešte niečo napadne, sem s tým :) @mathew112 veď toto, že to nekuknem, lebo som s ním iba tak málo. ale ja čo si pamätám, tak oni s babinou nemajú nové náradie. do hornbachu isto nechodia, preto chcem nejakú vychytávku, čo by využil.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak teleskopické nožnice na konáre,nech nemusí na rebrík. A krásny košík na jabĺčka ;). Ten poteší babinu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@gubiko a čo tak kvalitné nožnice? môj otec tiež záhradníči, hlavne stromky a ovocné kríčky to je jeho. náradia má síce na mraky, ale kvalitným nožniciam sa potešil. dostal ich pred dvoma rokmi a ešte stále mi básni o tom, aké sú super :-D stáli tak do 50eur. ešte ma napadol postrekovač. ovocinár sa takému niečomu nevyhne. ak má doma starší model, poruchový, tak by sa novému mohol potešiť. ale netuším ako sa hýbu ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb @ups super baby, super :)
Odpovedať
Tiez som za nejake dobre noznice, idealne prepakovane, napr. Fiskars 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ups krovinorez ale neviem ci ma s nim co rezať? Tiez sa mi paci taký teleskopický zberač na jablka ale to všetko uz môže mat. Aj nový furik vždy potrsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kayman @bambula626 super lidičky, ďakujem moc pekne. uvidím, čo mi ešte v hornbachu poradia, ale vidím to na nejaké nožnice, možno aj teleskopické (dľa ceny). a fest dobré a kvalitné. ten zberač som inak rozmýšľala, otec ho má, ale dedko má tie jablonky také nízke. majú jeden vysoký strom, čerešňa to je alebo marhuľa, ale žije s nimi aj ujo s tetou, tak ja myslím, že toto oni nejak pozbierajú. tak chcem skôr niečo, čo by bolo len pre neho, aby z toho nebola erárna vec. krovinorez nemá na čo využiť, ak by aj to skôr ten ujo použije. ale super nápady sú to, aspoň si to ujasňujem v hlave, že čo vlastne chcem. a už viem, že aby to bolo iba pre neho, musí sa to týkať tých jabloniek a musí to byť kvalitka :) tak ste mi pomohli, ďakujem moc pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?