Dajú sa ešte zachrániť tieto tuje?

Dobry den,skusim este takto,dokym ich nevyhodim.chcela by som sa s vami poradit,ci si myslite ,ze este nejako zachranim moje tuje.nasadzali sme ich tuto jar,uz ako 7rocne.boli krasne,3xhustejsie ako teraz a zdrave.neviem kde som urobbila chybu,ale pomaly ale isto mi odchadzaju.viete mi ich niekto zachranit?hnojit som hnojila:-(dakujem krasne za akelkolvek rady.
Odpovedať
Ja som takto jednu zachránila. Obtrhala som suché konáre a viac polievala a hnojila. A tuja sa spamätala, teraz to na nej vôbec nevidno. Treba skúsiť. Pohnojiť jesenným hnojivom a ak dlhšie neprší, tak dobre zalievať. Nie však prepolievať, Teraz to však už veľmi nebude možné, pokiaľ začne mrznúť.
Odpovedať
Uz som skusala davat aj dole uschnute konariky,polievat som polievala dost aj hnojila.ale dakujem za radu.v skutocnosti vyzeraju tie tujky ovela horsie ako na obrazku,takze to naozaj vidim,ze vyhodit a nasadit nieco nove aj ked mi to je velmi luto.
Odpovedať
Profilova fotka
@monvanilla vyzeraju na vyhadzov aj ked ich je skoda. Ak niekto poradi ako ich v tomto stave zachranit rada sa priucim. A to ste kupili 7 rocne? Boli v kvetinacoch ci len v baloch? Ja ked som kupila cerstvo presadene alebo len zabalene korene 99% mi uschlo. Potom som kupila zakorenene v kvetinacoch. Boli drahsie ale vydrzali.
Odpovedať
My sme ich kupili od jedneho pana,ktory ich mal 7rokov na svojej zahrade.mozno neprezili stahovanie,tazko povedat,je mi ich naozaj luto,ked si pomyslim ake boli krasne ked sme ich priviezli a zasadili...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahoj.treba guglit hnednutie tuji.vraj ich treba striekat kuprikolom,sulkou,horkou solou.a malo by im to pomoct.ak nie treba nasadit iny drus tuji.toto je tuja smaragdova.ahoj
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?