Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Lidlu?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Zaujíma na Váš názor na túto značku, pretože čo som počul do kvality je vraj porovnateľná s profi náradím a je za ľudové ceny..
Odpovedať
Odporúčam čierny ak dane náradie existuje, keď nič iné tak kvôli záruke 5r
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

Odporúčam čierny ak dane náradie existuje, keď ni…
@foobar Uuuf, tento fakt som nejako prehliadol. To všetky náradia z rady Performance majú 5 r. záruku ? Kde to je uvedené ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

Odporúčam čierny ak dane náradie existuje, keď ni…
@foobar ked kupis v dobrej akcii obycajny, ktory ma zaruku 3 roky, tak to vacsinou vyjde na rovnako
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@foobar Uuuf, tento fakt som nejako prehliadol. T…
@petersd V každom návode, zvyčajne aj na krabici.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od detonatte:

Super a este otazka. Zelený alebo čierny? Či to u…
@detonatte Je to na Tebe, ale napr. uťahovačka "čierna" je o dosť ťažšia ako zelená,ako aj všetky výrobky "čierne" sú ťažšie ako zelené..Je rozdiel pracovať s "čiernou" je síce silnejšia ale i ťažšia...Takže keď budeš pracovať dlho a často tak "čiernu" /je aj drahšia, ja mám 2 uťahovačky zelené je dna je klasika druhá s príklepom ale tá viac menej stojí-leží v kufríku...Niektoré stroje nekúpiš zase zelené, napr. vypilovačka, búr.kladivo... Takže je len na Tebe či máš na to "balík" alebo Ti stačí klasická uťahovačka...Ja ju mám cca 6rok a bez poruchy... No, ale po každej práci ju vyčistím prefúkam vzduchom a uložím.. Bez toho nejde do "úložného priestoru".... Neznášam znečistené náradie...
Odpovedať

@foobar Uuuf, tento fakt som nejako prehliadol. T…
@petersd Peťo, zabudol si si okuliare doma??? 😀 Neboj, aj mne sa to stáva...Tiež som dlho nevedel že na "čierne" je záruka 5.rokov...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@detonatte Je to na Tebe, ale napr. uťahovačka "…
@technik007 ...opravujem vypilovačka je aj v zelenom...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@detonatte farbu podla typu naradia, podla akciov…
@rapidek ja som rad za tieto nazory, lebo asi aj vdaka nim mali minule 2ah za 9,99 😁... tu 4Ah pouzivam strasne nerad - do jednorucneho naradia mi to je neobratny bazmek, len vo velkom razaku ju mam...
Odpovedať
A ja zas tie 4Ah baterky Performance mám rád v menšom náradie ako vŕtačka, kmitavá pílka, malý rázovy utahovák, niekedy do malej flexy atď. Ale tie mám ich iba 4 kusy. Výkon majú, aj keď kapacitu ako už bolo spomínané majú menšiu. Neva, mám 2 rychlonabíjačky a 4 4,5A... Stíham nabíjať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@petersd V každom návode, zvyčajne aj na krabici.
@frantisekca Kua, to by som chcel vidieť vyraz tváre predávača v Lidle, či Kauflande, keby som prišiel s pokazeným performance náradím napr. po 4,5 ročnom používaní a chcel opravu/výmenu v záruke. Stačí mi, ako sa niektorí tvária, keď prídem napr. po roku, roku a pol... 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@petersd Peťo, zabudol si si okuliare doma??? 😀 …
@technik007 Mišo, tá 5 r. záruka Performance ale teraz rapídne vylepšila vo mne obraz Parksidu. Aj doteraz som ho považoval za najlepšie "shit" náradie na trhu 😂 Mám kopec rôznych Parksidov doma v dielni a za tú cenu som naozaj spokojný. Ak by som k tomu pripočítal ešte aj 5 r. záruku tak som dočista happy 😁
Odpovedať

@technik007 Mišo, tá 5 r. záruka Performance ale …
@petersd tvária sa všelijako, u nás mám pocit skôr podľa toho koľko majú ľudí pri pokladniach. Ale pravdupovediac, ešte som nereklamoval po dlhšej dobe. Čo používam aktívne sa väčšinou pokazí skôr do roka, čo používam malo drží. Inak tie veci sú take... Povedzme na občasné používanie prípadne byť pripravený na to že to môže znenazdajky odísť. Na druhej strane, aj utahovacku Metabo som rozbil lebo som potreboval navrtat 12mm diery do ocele mimo dielne pár krát mi to seklo tak rupla prevodovka alebo čo to tam je.... Ale na tom náradie parkside (mám asi 10 aku/elektro naradi) mám rád že je to taký dobrý pomer cena/kvalita, hlavne pri akciách. Ak by som mal všetky veci čo mám parkside od nejakej lepšej značky tak to stojí tak trojnásobne, hlavne pri niektorých druhoch náradia...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@rapidek ja som rad za tieto nazory, lebo asi aj …
@minoo asi to prehodnotim, lebo si chcem kupit pistol na silikony a tam bude 2Ah asi dobra volba :D
Odpovedať
Tak hlásim, že som umordoval flexu 125ku Performance... Som si neuvedomil, že ona "drží" otáčky. Brúsil som betón, 4 diamantové kotúče zodral... Skúsim reklamáciu.
Odpovedať

Tak hlásim, že som umordoval flexu 125ku Performa…
@frantisekca podla mna ziadne aku naradie nie je vhodne na taketo pretazovacie roboty, kde s tymi 20V musi tiect o dost vacsi prud ako pri 230V... A kablova by ti este aj vysavac zapinala a vypinala...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@frantisekca podla mna ziadne aku naradie nie je …
@minoo Isteže, konkrétne aj 75A zoberie tá flexa z batérie. V pláne bolo brúsenie veľkou brúskou na betón, ibaže keď som po ňu ráno prišiel do požičovne, tak mi oznámili, že je pokazená. A ja som potreboval na stavbe pokračovať. Nemal som tam flexu na 230V. A na tu 125ku som mal aj kryt na odsávanie prachu.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@minoo Isteže, konkrétne aj 75A zoberie tá flexa…
@frantisekca Aká stará tá Performance je ? ... Ja len fakt by som od nieko chcel počuť reakciu predajcu (Lidla), ak ten človek prišiel uplatniť záručnú opravu v rozmedzí 3 - 5 rokov od predaja.
Odpovedať
Profilova fotka

@frantisekca Aká stará tá Performance je ? ... …
@petersd Nemyslim si, ze by tam clovek pochodil. Aj za kratsiu dobu, nie to este po par rokoch...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od moravsky:

@petersd Nemyslim si, ze by tam clovek pochodil. …
@moravsky No, ale veď u PERFORMANCE píšu na škatuliach, že Garantie 5 Jahre. 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od moravsky:

@petersd Nemyslim si, ze by tam clovek pochodil. …
@moravsky netreba mysliet, treba vediet
Odpovedať

@minoo Isteže, konkrétne aj 75A zoberie tá flexa…
@frantisekca a teraz ocistit a sup na predajnu s paragonom. ja sa odhodlavam uz davno vyreklamovat dva akumulatory... asi im uz aj zaruka skoncila :D
Odpovedať
Ved to treba poslat postou a nestarat sa... Nie tam vystavat pri pokladni polhodinu, kym pride odneviemkadial clovek s carovnym klucom, ukovanym v hore osudu...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Na okraj - pri veciach z Lídla si starostlivo odložte bloček - kdekade uznávajú sken-fotokópiu no Lídl požaduje originálny bloček - zistil som keď mi krachol kompresor na fúkanie pneumatík po druhom použití a neuznali reklamáciu lebo som originál bloček po oskenovaní zahodil. Aj tak časom vybledne natoľko, že je nečitateľný...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Na okraj - pri veciach z Lídla si starostlivo odl…
@starysomar ked ja kupujem veci s dlhou zarukou, tak pouzijem appku lidl plus, tam je to zazichrovane.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Na okraj - pri veciach z Lídla si starostlivo odl…
@starysomar presne ako píšeš: problém je, že bločky časom vyblednú (hlavne termopapier), preto ich scanujem aj ja (USB kľúč nezaberie toľko miesta ako šanon). ..ale dobré vedieť, bo tiež vyhadzujem papierové.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?