Co s tymto svahom/kopcom?

Dobry den, potrebujem radu,co spravit s tymto nasim svahom/kopcom? Nieco nenarocne a esteticke,budem vdacna ,a prosim bavte sa so mnou ako s uplym zahradnickym zaciatocnikom:) dakujem.
Odpovedať
Nevidno dobre, aký široký je ten vrch. Ak je dostatočne široký, tak múrik, na boku schody a budeš mať terasovitú záhradu. Ak je to úzke, tak viac odkopať ten svah, dať tak kamene a nasadiť skalky.
Odpovedať
chces sa starat vela, ci malo? Kotoneaster rychlo narastie a okrem strihu raz za cas uz nic nepotrebuje. Na jar na bieo zakvitne, v jeseni a v zime ma cervene plody a je stalozeleny /ak taky vyberies, je aj uplne poliehavy,tam je strih fakt minimalny/ Alebo tam das rozne kriky,trvalky,skaly..... Uplne k plotu by sa hodili aj jablone na drotenke, len fakt nevidno kolko tam mas miesta.
Odpovedať
Ja by to vedel vyuzit nieco na podobnom principe bud to vyuzit len ako skalku vo svahu alebo hore urobit rovinu na posed kde budu viest schody a ten svah pouzit na okrasne stromceky alebo nieco podobne
Odpovedať
JA by som ho nechal aspoň by sa mali kde deti v zime spúšťať :-D Dal by som tam toto: http://www.signummg.sk/c/potrubie-odv... Majú aj veľkú nosnosť a nestojí to ani veľa peňazí.
Odpovedať
to vrchne riešenie je asi trvacnejsie
Odpovedať
Kamoska ma terasovitu zahradu,ako na poslednom obrazku. Je to naozaj krasne a elegantne,aj po rokoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?