Čo použiť "proti psom"?

Rada by som sa opýtala, či má niekto nejaký babský recept na odpudzovanie psov. Zasadili sme u babky pekné tuje, ale náš pes (nie veľmi vychovaný ) nám ich stále obciká. Tujky by boli veľmi pekné, ale tam, kde ich "označil" začínajú hnednúť, akoby ich ten moč spálil. Tak sa chcem opýtať, či niekto nepozná nejaký "odvar", ktorým by sa tuje postriekali a psa by to odpudilo. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Milá Atinka, ak máte psíka, tohoto sa nezbavíš. Ten náš sa dožil 13 rokov a robil to stále, to sa nedá odučiť. Je to pud. My sme z toho boli už tiež zúfalí. Troška sa naučil chodiť najviac do zadnej časti záhrady. Ale ak si raz obciká hocičo hocikde, už tam bude chodiť. :-( Jedine, že by ste to za každým razom riadne pooblievali. Ale aj tak mu to bude "voňať" zasa pod tým stromčekom. Nám poradili, aby sme posypali tie stromčeky okolo spodku ml. korením. Ale po daždi to bolo znova tam, kde predtým. Takže nič moc. Rok čo rok sme niektoré vymieňali. Najhoršie je to v zime, keď ten moč na nich zamrzne...to stromček - tujku úplne vyholí. Je to obeť za prítomnosť psíka na záhrade. My bez psíka ale nevieme byť, už som ale nástojila na tom, že jedine fenku!!! Odrádzali nás kvôli háraniu, ale to je to najmenej...dvakrát do roka sa to v pohode zvládne. Už ju máme šiesty rok a veru k psíkovi sa nikdy nevrátime. Stromčeky máme krásne, fenka ciká iba do trávy. ...a to je menšia ujma. Na jar troška dosejeme a to je všetko ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dostať kúpiť kamene, ktoré sa pridajú do misky s vodou a tým sa neutralizuje moč psa. DOG ROCKS a stoja cca 15 evri. Vydrží to 3 mesiace. Ja to robím tak, že kamene mám vo vode vo vedre a dolievam to psovi do misky. Funguje to na 100%.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?