Cena detského záhradného ihriska

Prosim Vas mame moznost kupit tento zahradny domcek so vsetkym ako je na fotke za 600eur aj s dopravou. Je pouzivany, ale myslite, ze to je dobra cena? Nedavali ste si niekto robit takyto podobny, ze kolko vas to vyslo aj so smyklavkou, lezeckou stenou, hojdackami? Dakujem za kazdu odpoved
Odpovedať
@matkinamamina ja som predal túto zostavu za 100€
Odpovedať
Mne sa to zda celkom dost penazi. Skus pozriet https://www.bppshop.sk/detske-ihriska... alebo https://hracie-zostavy.heureka.sk/ za tu cenu si mozes kupit aj nove ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to celom dost, mozno by si niekde na nete zohnal aj lacnejsie. teraz fakt nevedia, co by za jednotlive veci mali pytat
Odpovedať
No na pouzivanu zostavu je podla mna 600 eur dost aj keby bola este vo velmi dobrom stave. Ved sa pozri na internete po com idu taketo podobne zostavy. Viem, ze napriklad v merkury mali nieco podobne ale za menej.
Odpovedať
@matkinamamina podla mna to je tiez dost vysoka cena. Keby ti taku zostavu vyrabal aj nejaky stolar, tak si myslim, ze by to bolo menej penazi.
Odpovedať
Profilova fotka
Trocha casu, sikovnych ruk a dalo by sa to aj svojpomocne vyrobit, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@tad8 By si si na to trúfol? Ja osobne nie, predsa len tieto čo sa predávajú museli prejsť aj nejakými bezpečnostnými normami ;-)
Odpovedať
povenuj sa deťom a nepotrebuješ to
Odpovedať
@vojtti na sukromne svojpomocne vyrobene ihrisko na sukromnom pozemku, kde nema verejnost pristup nepotrebujes certifikaty o bezpecnosti, je v tvojom zaujme aby bolo bezpecne pre tvoje deti ale nemusis zhanat auditora aby ti na neho nacapil stitok bezpecnosti
Odpovedať
@vojtti pozri sa mi do albumu, aké preliezky som deťom zmajstroval na záhrade. Vysoké sú 4 metre :-) Aj mm mi vravela, že na to deti nepustí a už si ich ani nevšíma, keď po tom lezú :-D
Odpovedať
za tu cenu by som nekupoval pouzivane, bud nove, alebo si to zmajstrovat sam doma, podla mna to moze byt efektivne vyuzity cas a myslim, ze aj deti to viac odcenia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Ja nehovorím, že ich treba, ale ja som pokojnejší, keď to je certifikované, že to spĺňa isté normy. Najmä keď v tomto nie je človek nejako zručný :-) Ako aj ja, tak radšej kúpim.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?