Béžová fólia v bazéne - máte skúsenosti?

Ahojte, tak po pár ročnom rozhodovaní sme sa konečne rozhodli kopať, páči sa mi bleda fólia, plan je blede (bezove) steny a dno bleda mozaika ,klasiku modrú asi nie..Máte niekto? Ste spokojní Alebo by ste sa rozhodli inak?
Odpovedať

Odpovedať
Nechcem ti do toho kecať ale zamysli sa koľko je cca bazénov a v akých farbách. Gro sú modré. Prečo? No lebo čistá voda vyzerá krásne na modrom pozadí. Ak chceš ísť do béžová je to samozrejme len tvoja voľba ale môže to potom vyzerať aj keď budeš mať čistú vodu ako kalná resp. špinavá. Môj názor. .....
Odpovedať
ja mam bezovu farbu bazena (keramickeho) a voda je nadherne bledotyrkysova....predtym som mal modru a vola taka tuctova....
Odpovedať
Bezova ci pieskova farba v ziadnom pripade. Sused si to dal a presne ako pise milan vyzera ten bazen ako zakalený. Nic lepsie ako modru este nevymysleli.
Odpovedať
Len pre porovnanie
Odpovedať
@jojosr nie že by som ti neveril ale schválne hoď sem fotku tej bledotyrkysovej vody. Akosi mi to opticky nesedí. Napr. v žiline na plavárni boli XY rokov biele kachličky a voda vyzerala len číra, ani náznak tyrkysu.
Odpovedať
@rafko1234 no tak tieto fotky hovoria sami za seba. NO COMMENT.
Odpovedať
Profilova fotka
záleží na odstínu béžové barvy, tady jde vidět, že i v případě béžového bazénu může být voda sv.tyrkysová http://www.bazenovestudio.cz/ricany-6... Třeba i písková barva vypadá velmi hezky. My budeme mít bazén v bílé barvě...
Odpovedať
@catt82 tam na fotkách môže byť dno tyrkysové. Ak by to na fotkách vyzeralo ako je na foto vyššie tak by to nikto nekúpil ani keby to zadarmo dávali.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme antracitove dno a je to super
Odpovedať
@milan209 Teraz ho mam zakryty, zazimovany, akurat tak na jar.....treba sa vzdat zazitych stereotypov.... ale ak ti to pomoze tak http://www.compasspools.eu/sk-sk/farb..., ja mam Nova pearl
Odpovedať
@catt82 Hej, presne taka je aj v skutocnosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jojosr som nemyslel fotku aktuálnu ale zo sezóny teda z leta. Však jasné že nemusí byť uniformita ale akosi mi k bazénu pasuje modrá.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 tam není žádné tyrkysové dno, ten bazén je celý béžový. Tady se můžeš podívat, jak vypadá bazén v pískové barvě, taky je voda tyrkysová :-) http://www.modrastrecha.cz/blog/atrop...
Odpovedať
@catt82 no vidím. Ďakujem.
Odpovedať
@ sakura77 Takto vyzera voda v bezovom bazene ;-) ked je full je uplne nadherna tyrkysova modra
Odpovedať
@majo1979 nemáš to nejaké kalné?
Odpovedať
@milan209 :-D nie, ta voda je uplne cira ako vzdy ;-) mozno skresluje foto.
Odpovedať
@majo1979 jasne. Alebo možno je to práve tou farbou a ta to môže hentak vyznievat aj keď je voda čistá a hlavne číra. Tiež to môže robiť nedostatok slnka resp. svetla.
Odpovedať
@milan209 Ty, mohol si si vsimnut, ze slnko vtedy vobec nesvietilo. Inak je to orientovane na juh, takze vsecko ok ;-) a aby som to ukoncil teda tuto polemiku - farba je uplne jedinecna a voda v nej cira (kedze mame uv lampu a bazen v interieri, takze sa nespini voda) nic nevyzera kalne. Je tyrkysova modra ;-)
Odpovedať
@majo1979 OK. No problem. 8-)
Odpovedať
No čo mi ukazoval realizáciu bledou (fotenie počas výstavby postupne,pri napustani a a potom nakomplet)tak ta voda vyzerala cca ako dal foto @majo1979 len keď bol plný tak sytejšia ešte. ...lebo tiež prvé čo ma napadlo že či to nebude divne... @majo1979 tak ty si teda spokojný ? My ešte Mame nejakú dobu na zváženie. ..ja na spodok by som chcela dať tu bezovu mozaiku ako je na vzorke hore. A inak diky za všetky názory.
Odpovedať
@majo1979 jo, presne tento bazen mam, ale vonku...voda je nadherna.
Odpovedať
@jojosr aj nam ukazes tu nadherne bledotyrkysovu farbu? som zvedava akoze nechapem ludi, co si zvolia taku farbu, nemoze to vyzerat tak pekne ako modra
Odpovedať
mam ho teraz zazimovany, snad na jar..ale je to to iste co ma majo1979, akurat vonku....
Odpovedať
@fajnotka 😊tak ono každému sa páči iné dačo no.ja čím viac teraz pozerám po nete tým viac sa mi páči bleda a tým viac mi syto modrá príde gýčova.a to som pred časom povedala že O inej ako modrej ani neuvazujem😀ono to vyzerá cca ako more napr na Sardínii taká prírodnejsia je tá farba.skor som chcela čo sa týka údržby info,či sa nejak na tom neusadza po krajoch alebo tak....samozrejme že bazen bude cisteny a udržiavaný 😉 mám cca mesiac na rozmyslenie ešte. Už keby som prehodnotila ešte by pripadala do úvahy tá úplne bledunkomodrá, tie sýte ee.
Odpovedať
@sakura77 rozumiem, mne sa aj tak naj paci modra, ako na tomto obrazocku, mozaika
Odpovedať
Profilova fotka
@sakura77 Väčšinou sme robili vnútorné bazény s bledomodrou a vonkajšie s tmavomodrou (viac nečistôt na hladine farbí pásik na stenách v úrovni hladiny). Ale, musím povedať, že najkrajší bazén, čo som robil, bol s pieskovou fóliou v celej ploche. Ak dáš rozdielnu farbu dna, myslím, že to neukáže dobre. Jednoliata farba v celom objeme ti neohraničuje priestor a zvýrazňuje pocit voľnosti. Samozrejme, voda musí byť čistá - to platí pre všetky farby.
Odpovedať
@laco17 Ďakujem za radu,zvážim to dno ešte 😊my budeme mať vonku.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?