Benzínový vertikutátor pre cca 1000m2 pozemok

ahojte, môžete prosím pridať svoje skúsenosti s benzínovým vertikutátom. myslím tým ktorá značka sa vám osvedčila ergonónia stroja, cena - výkon atď. Máme 1000 m2 trávy a po 40 štvorcoch s hrabľami mám celé ruky od mozoľov a aj tak tam ostáva veľa suchej trávy a machu. So strojom budem robiť vačšinou žena - majú aj pohom ako kosačky?
Odpovedať
@asar15 Dobre uvažuješ, keď to prenecháš robiť žene, ale ja vôbec neviem akoby to malo fungovať. Môžeš to vysvetliť?
Odpovedať
Profilova fotka
@asar15 ja mam sice elektricky, ale pohon na to nepotrebujes. Noze sa zarezavaju do pody, tym padom sa to pohana kvazi same.
Odpovedať
Profilova fotka
@asar15 Mam benzinovy vertikutator, zhruba rovnako travy cca 1000 m2. Ano skoro vsetky maju pohon ako kosacka. ohladom znacky je to viac menej jedno, ide o to aby to nebol neaky plast alebo tenky plech, aby sa dal neskor zohnat nahradny noz, ktory prerezava travu a motor bol od B&S alebo Honda. Dolezite je aby sa dala nastavit hlbka zarezu... Co sa tyka kosa, aby bol co najvacsi, pretoze neuverite kolko plste vytiahne z travnika... Nezabudnut prerezavat na kriz... Do elektrickej nechodte pri vasej ploche...
Odpovedať
@viktor811 Muž je vačšinu roka v prde...v práci takže si musím poradiť sama. Aj kúpiť tento stroj takže preto taká otázka.
Odpovedať
@asar15 Prídem, pomôžem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Zdravim viete my poradit benzinovy vertikulator do 350€ myslite ze by toto mohlo byt? https://www.mall.sk/benzinove-vertiku... Pozemok ma cez 800m2 dakujem.za rady
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@doors454 môžem sa spýtať, aký vertikutator ste kúpili? Nevieme sa rozhodnúť 🙄
Odpovedať
@jobobe zdravim ten co je v odkaze vega ...ale este som ho nepouzil ale po preskumani to vyzera fajn
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Mozno pomoze: https://www.topbyvanie.sk/magazin/ako...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?