Dať k bazénu WPC dosky alebo drevo?

Profilova fotka
Ake WPC dosky by ste mi odporucili okolo bazenu? Aby vsak aj po par rokoch vyzerali stale pekne. Alebo je lepsie ist do dreva, a do akeho? ... aby to malo takuto farbu. Dakujem
Odpovedať
@vivin Vsetko su to krasne veci, ale iba prvu sezonu
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan a co by si navrhoval, ty?
Odpovedať
@vivin určite wpc dosky, drevo k bazénu nie. doporučujem @stolarbb, má tu pro profil na streche, robil nám z wpc dosiek teraz plot a bude neskôr aj terasu. dosky, s ktorými robí sú kvalitné.
Odpovedať
@vivin Tazko poradit, ja osobne som videl 4 realizacie uvedeneho systemu z dreva (priznam sa, neviem ci to bola termo borovica alebo nejaka super na to urcena japonska ceresna, v dreve sa nevyznam), najmladsia z tych realizacii mala 3 roky a ostatne okolo 5-6. 3kusy boli na terasach, posladna bola na chodnicku k zahrade. V castiach, kde to mali prekryte strechou to este bolo ako-tak na pohlad OK, ale to, co bolo mimo - pokrutene, dopraskane, olupane a vyrazne opotrebenie bolo aj v okoli terasovych dveri (taky pas, kade sa najcastejsie chodilo). Navyse drevo a voda... Z WPC som videl pokladku na "teraso-balkone), malo to rok,v celku OK, zaujimal som sa o to a co mi len domaci spomenul, ze to dost vybledne (bolo vidiet v rohoch pri zabradli, kde nesvietilo slnko). Clovek ked si o tom cita, tak sa dozvie vselico - ze vraj su rozne cinske napodobeniny atd atd, tie "originanel" su zas vyrazne drahsie...tak ja neviem A co tak kamenny koberec?
Odpovedať
zalezi na financiach, drevo vydrzi dazd,sneh,slnko,takze vydrzi aj okolo bazena. nevyhoda-cena,vyhoda nieje v lete horuce. drevoplast je horuci a to riadne ked sa rozpali,niektore aj smrdia. ak vsak chces aby drevo malu farbu ako na obarzku,musis sa kazdorocne starat-olejovat,prebrusovat.....alebo ho nechat zpatinovat=zosednut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?