Bazén - hľadám serióznu firmu

Zdravim, uvazujeme o bazene na zahradu - trvaly,, vzhladom na limitovany priestor nemozme ist do standardnych tvarov ako su compass pool, ale skor do osobitneho tvaru, zaroven nechceme plastovy, takze to vychadza na betonovy s tazkou foliou. Problem je, ze tych firiem je strasne vela a je tazke si vybrat. Vedeli by ste mi prosim poradit serioznu firmu, s ktorou mate dobru skusenost, a ktora vie dodat komplexny balik sluzieb, tj okrem bazena aj prekrytie, stavebne/vykopove prace + nasledny servis? Lokalita - okolie Bratislavy. Dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesje nam robila bazén firma Bazeny relax Puchov. Su od nas vzdialeni 150km ale dali nam najlepsiu ponuku ako firmy v nasom okoli. Majitel p.Učeň, velmi serioznu pán, vsetko nam po telefone vysvetlil. Potom prisli a za dva dni vsetko namontovali, tj folia, filtracia atd. Stavebnu pripravu sme si ale robili sami, to asi ziadna bazenarska firma nerobi. Ale vsetko nam vysvetlili ako mame pripravit. A aj zastresenie a tepelne cerpadlo sme kupili cez nich za najlepsiu cenu.
Odpovedať
@mesje ahoj..my to tiez prave teraz riesime...na odporucanie znamych vyhrala fy.Aquapond...Orechova Poton..smer Samorin..pozri si ich stranku...kraaaasne veci robia...my ideme do biobazenu...robia komplet vsetko...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?