Bazén

Profilova fotka
Ahojte prosim vás o radu a inspirácie čo pod tento bazén, keďže ho na zimu schovávame.budúci rok tam však bude bazén opäť.ďakujem
Odpovedať
@martinkaastefanek mimo tému - máš nádherné tie katalpy! Ako sú staré a aké veľké si kupovala? Díkes.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba ďakujem.katalpy maju 5 rokov a stale na jar ich uplne orezeme..jeden rok nam burka celu korunu zhodila, ale vyrasila celu novu korunu.. našťastie.keď sme ich sasili boli dosť malé.
Odpovedať
@martinkaastefanek vďaka, to sa pekne rozrástli.
Odpovedať
Profilova fotka
kamoška má obdobný bazén a skladáva ho. ešte ho nenechala cez zimu vonku. zas to nie je toľko práce a máš istotu, že sa mu nič nestane. neviem ako by tá plachta znášala mrazy a bola by podľa mňa celkom škoda, ak by sa zničila
Odpovedať
@kloda7 Myslim, ze otazka znela co dat pod bazen, kedze ho schovaju na zimu 🙂 @martinkaastefanek, ja som dal dlazbu 4x4m a k tomu chodnik z tej dlazby. A na zimu tam dam virivku 🙂 Na vymenu.. Prve leto som to mal rovnako, a ten smrad ked sme ho zbalili z tej zhnitej travy spod bazena sa nedal dychat. Aj tu foliu som musel riadne a niekolko krat cistit, aby sa to dalo zbalit do krabice.
Odpovedať
Profilova fotka
ono ak ma byt bazen kazdym rokom na tom istom mieste, najlepsie je polozit dlazbu, vyhnete sa tak aj zhnitemu kolesu, ktore pod bazenom cez leto vznikne. ak nechcete dlazdit, da sa pouzit aj polystyren, ktory viete pouzivat opakovane
Odpovedať
My mame taky bazén a muž urobil obrubník, bez betónovania, zvnútra štrk a na tom je tvrdeny polystyrén. Na tom textília. Okolo bazéna som dala zatiaľ tu umelú trávu. Dno bolo rovnučke, mali sme to prvý rok. Na zimu tiež odložíme a zvažujeme dať potom do obrubnika dlažbu.
Odpovedať
@martinkaastefanek Zámkovu dlažbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Kamarat ma normalne zamkovu dlazbu pod nim, je to pevne, bez problemov to zlozi na zimu a ta zamkova dlazba vyzera dobre aj na pohlad.
Odpovedať
My sme kúpili také "puzlle", čo vidíš na odpočívadlách pri benzínových pumpách. Je to recyklovaná guma, v lete je tam bazén, na jar a v jeseni tam grilujeme, máme tam hojdačku, deti skáču na švihadle a pod. Je to príjemne teplé, slnko to pekne vyhrieva. https://www.obi.sk/terasove-a-chodnik...
Odpovedať
Moznosti je vela. Akurat by som sa opytal @lilinka76, ci sa nahodou ta guma casom a vplyvom tepla nejak nedroli?
Odpovedať
Profilova fotka
@lilinka76 kamarat to zhanal chcel to na ihrisko, pod preliezky na dvor a teda, ze to nie je lacny spas, pozeram ale tuto co si pridala link to cenovo nevychadza az tak zle jak on spominal. Jak dlho to uz mate?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lejak2 Toto leto na tom bazén stál druhý rok @bertie Zatiaľ je to úplne v pohode, nič sa nedrolí, v spojoch drží, dažďová voda vsakuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?