Azalka japonska - ide zase kvitnut?

Profilova fotka
Azalka - ide zase kvitnut? Kvitla v aprili - maji na fialovo. Ci su to len listove puciky? Ci puciky kvetov na buduci rok?
Odpovedať
Myslím si, že sú to púčiky buducorocnych kvetov. Môžem sa spýtať, ako sa o ňu starate? Máte ju v tieni? Moja nevyzerá zďaleka tak pekne, má tmavšie a tenšie listy. Mám ju na slnečnom mieste, premýšľam, že ju na jeseň premiestnim inde.
Odpovedať
@ninaclaudius zakladá kvety pre budúcu sezonu
Odpovedať
Profilova fotka
@one_ize na jar bola na takom mieste, kde svieti od cca 14,00 do vecera, to som ju doniesla z obchodu polorozkvitnutu cca koncom aprila, ked odkvitla asi za mesiac, tak som ju dala medz cakatelov co su v kybloch kriky a ine kvety, tam bola zatienena vacsimi kvetinacmi, takze polotien, vtedy som vsetky odkvitnute kvety otrhala aj s tym uz opelenym zarodkom, aby ostali len hole listy, teraz som si na nu spomenula, ze sa idem pozriet, ako to vyzera, bola vyrastena cca o 4-5 cm na kazdej vetvicke, a presunula som ju zase na to miesto kde svieti od poobedia do vecera - ale teda riadne tam pecie plne slnko, je tam asi tyzden, zatial neschne, ale polievam ju skoro kazdy den, netieni jej ziadna ina rastlina
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 dik
Odpovedať
Profilova fotka
@one_ize odroda je purple pillow - na fotke je trochu bledsia, real je tmavsia fialovejsia
Odpovedať
@ninaclaudius krasna je. Moja je neviem presne, aká odroda, kvitne na ružovo. Sadila som ju minulu jeseň, vtedy bola olistena a mala púčiky, tie na jar rozkvitli a listy ozeleneli. Dúfam, že prežije leto, lebo je na priamom slnku, asi jej to nerobí dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@ninaclaudius to su puciky na buduce sezonu. mas ich krasne 😉 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@krakovskaa dik :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?