Aku vodarnicku na chatu?

Potreboval by som poradit ohladom vodarnicky na chatu. Kupujeme malu chatku s pozemkom cca 400m2 . Voda je zavedena aj v chatke ale to len jeden drez. Skor sa to bude vyuzivat na polievanie ... casom automaticke zavlazovanie travnika. Studna je tam vrtana cca 12m Co som nasiel tak toto..... ja sa v danej oblasti vobec nevyznam preto by som potreboval radu. http://www.cerpadla-zavlahy.sk/domaca... http://www.euroshopy.sk/domaca-vodare...
Odpovedať
mám na teba tri otázky aby som ti vedel odpovedať a poradiť najlepší systém ,1 máš niekde pod chatou pivnicu tj mrazuvzdornú miestnosť bez kúrenia v čase neprítomnosti,.2 mieniš zavlažovať celý pozemok? približná ochota investovať?skús pozrieť rain bird.je to jednotka v automatike.
Odpovedať
Ja momentalne riesim len tu vodarnicku .. zavlahu budem riesit koncom leta. 1 pivnica je ale nieje mrazuvzdorna 2 cely pozemok nie cca 250m2 3 investovat nieco ako som udal vyssie linky pripadne okolo 200€ ale to len za vodarnicku.... nepotrebujem kupovat mercedes medzi vodarnickami . vsak to je len maly pozemok s chatkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?