Aku textiliu proti prerastaniu buriny?

Pod strk v zahonoch som pouzil netkanu agrotextiliu 50g/m2, no svine bodliaky nemaju problem prerast aj cez nu. V zahradnictvach vidavam, ze pouzivaju skor tkanu textiliu, taku hrubsiu - je to lepsia volba proti burine?
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan len folia, burina nadvihne aj asfalt
Odpovedať
Profilova fotka
Davam akukolvek aku prave vidim v obchode. Na zem vrstvu kartónov (zadusi burinu a casom sa rozpadne),potom foliu a na to riadnu vrstvu kory ci kamienkov. Naletovej buriny sa nevyhnes ale. Pyr napr.obcas prerastie uplne cez cokolvek. Neexistuje bezudrzbova záhrada ;-)
Odpovedať
@jankazb to, ze neexistuje bezudrzbova zahrada si uvedomujem, naletovej buriny sa budem zbavovat donekonecna, len som to chcel zmiernit co sa da :) Pyr mi prerastol aj 300g geotextiliu ci perimeter na sokli. Islo mi o tu textiliu, tie tkane su hrubsie, gramaz okolo 100g/m2, takze teoreticky by mohli byt pevnejsie, na druhu stranu asi ich skor nieco prerastie medzi tymi pasikmi, z ktorych su tkane? Tie netkane su slabe, mal som viac druhov, niektore presvitaju viac, kvalitnejsie menej, ale ziadna nebranila prechodu UV uplne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?