Aku rotačná kosačka Patriot LM46 40V - skúsenosti

Chceme kupit aku kosacku z mountfieldu Patriot konkretne Aku rotačná kosačka Patriot LM46 40V. Mate s nou niekto skusenosti?
Odpovedať
je tu veľa tém kde sa roberajú kosačky, stačí si ich vyhladať.. alebo sa spýtaj aj na zahrada.sk tam ti asi skôr poradia.. .
Odpovedať
@yelly1 fora s kosackami som uz citala ale nikto tam neriesi tu konkretnu tak preto som sa pytala
Odpovedať
Profilova fotka
@pericolosa cela znacka Patriot je len prelepena cinska produkcia. Casto najdes to iste inde lacnejsie npr: https://www.mountfield.sk/elektricky-... https://www.obi.sk/elektricke-vertiku... Aku velku plochu potrebujes kosit ?
Odpovedať
Profilova fotka
Recenzie sa isto najdu..
Odpovedať
@majkoj ale ja hladam aku kosacku nie vertikulator. Potrebujeme kosit cca 600m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@pericolosa ja viem, to bol len priklad, ze veci pod znackou patriot, kupis inde pod inou znackou lacnejsie. Pri 600m2 zabudni na aku kosacku. Pri trosku vyssej ci vlhsej trave ti nebudu stacit ani 3 baterky na 1 pokosenie. Udaje o vydrzi su totiz uplne mimo reality.
Odpovedať
@majkoj ano??....hmm...dobre vediet a co by si odporucil??elektricku alebo benzin??
Odpovedať
Profilova fotka
@pericolosa ja mám benzínovú, ale nabudúce by som kúpil elektrickú. Po dvoch sezónach nenaskočil motor, dnes zavezená do srvisu, buď to je karburátor, sviečka alebo zapalovanie, nie som až tak zdatný, takže elektrika je asi bez týchto problémov. Napíšte ostatní...
Odpovedať
@pericolosa Ja mam baterkovu kosacku,sice BOSCH,ale princip ten isty,ako pise Majkoj,zabudni,ze pokosis 600m2 na jedno nabitie,ja mam cca 200m2 a dost clenite plochy,dam to na jedno nabitie baterky tak akurát...
Odpovedať
@kajo1 a mozes porovnat s benzinovou, kosi tak isto ci sa ''trapi'' s travou?
Odpovedať
@jano2007 Porovnat nejako presne neviem,nakolko som benzinovu zatial nemal,ale co sa kosenia tyka,tak som jej dal aj zabrat,kosil som za plotom burinu-bodliaky a ina "haved",stopky hrube ako palec na ruke a dala to ta kosacka,nehovorim,ze lavou zadnou,potrapila sa,ale dala,cize asi velky rozdiel medzi benzinom a elektrikou nebude,co sa kosenia tyka..Jasne,ze na nieco take ani nie je urcena,ale vyzinacku nemam a rucne trhat taky bordel sa mi fakt nechcelo,cize kludne mozem bez obav doporucit na normalne kosenie v zahrade,ale v rozumnej velkosti kosenej plochy. Inak nestal sa mi ani jeden pripad,ze by bola aktivovana ochrana motora,myslim z pohladu zataze alebo teploty,ma za sebou tri sezony a kapacita baterie klesla len minimalne,za mna spokojnost.
Odpovedať
Pred par rokmi som pracoval s Brigs and stratton motormi Ak chcete benzinovu kosacku jednoznacne tento motor sasi je jedno. Hondy boli nesmierne haklive na nase grc palivo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kajo1 dakujem za odpoved, to co som chcel pocut ste napisali, ja som mal 2 sezony elektricku ''snurovu'' manzelka s dcerou stihli aj kabel pokosit, tak som predal a chcem kupit aku, ja mam 100m2 rovneho travnika sice trocha clenity ale bez snury sa bude kosit bez problemov.
Odpovedať
@jano2007 Rad som pomohol,ked uz budete hladat,tak odporucam hladat s kapacitou baterky aspon okolo 4Ah,slabsie baterky (pod 3Ah) nemaju dostatocnu vydrz,treba castejsie nabijat a tym padom rychlejsie straca kapacitu.
Odpovedať
@kajo1 ked teda pokosis 200 na jedno nabitie tak aku mas bateriu??
Odpovedať
@jano2007 snurovu teda neodporucate??kupili by ste radsej benzinovu namiesto snurovej??
Odpovedať
@pericolosa so šnúrovou je oštara, benzínovú alebo akumulatorovú
Odpovedať
@pericolosa kupujem akumulatorovu, mam 100+ 25m2 travnika
Odpovedať
Profilova fotka
@pericolosa pokial mas pravidelny pozemok, nie je snurova v zasade problem. Ja mam 400m2 a snurovu. Pri nepravidelnom by som asi ale isiel do motorovej. Wolfsgarden dakedy robil hybridnu, ktora isla na baterku aj na snuru.
Odpovedať
@pericolosa Mam 4Ah 36V.
Odpovedať
@majkoj a ktoru motorovu?..s benzinovym motorom alebo s elektrickym motorom??
Odpovedať
Profilova fotka
@hugho benzin, myslel som, ze je to z textu jasne :)
Odpovedať
@majkoj mne to nebolo jasne..dakujem za upresnenie..nevedel som co je snurova... :-S ;-) ja napr. startujem potahovanim snurou...a benzinovu motorovu..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@majkoj Aku mas kosacku a baterky ?
Odpovedať
Profilova fotka
@mathew112 nemam kosacku na baterky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?