Ako sa staráte o trampolínu v záhrade?

Profilova fotka
ako sa starate o trampolinu v zahrade? nechavate ju von aj v dazdi a burke? alebo ju niecim prikryvate? bojim sa aby ju neodfuklo ak budu nejake letne prietrze mracien...mam trampolinu priemeru 3m...
Odpovedať
Profilova fotka
"Aby ju neodfuklo?" - to mate len tak volne stojacu? My sme mali trampolinu, ktora sa "zasadila" do zeme, robili to chlapi, takze neviem,ako hlboko, ale dostatocne na to, aby dokazala udrzat 2 skakajuce deti :-D . Spociatku sme ju zakryvali takym modrym plastom z Baumaxu, ale ked lialo, tak sa preliacil a voda tam zostala, nakoniec sme to dali prec a trampoline sa nic nestalo ani po celkom pocetnych minulorocnych dazdoch.
Odpovedať
@bibi78 na to aby udrzala deti sa nemusi zakopavat do zeme ;-) Voda a slnko akurat skratia zivotnost tej gumy, nic ine sa jej nestane.
Odpovedať
ani my sme neakopavali do zeme a je vonku od jari do jesene, ked zmokne riadne ju vyutierame a hotovo :-)
Odpovedať
@lubiky tyhle malé při velkém větru rády létají k sousedům a cestou zničí, co můžou. Viděla jsem jednu, co se přehnala před námi přes silnici na pole. Takže je určitě lepší ji ukotvit, pokud stojí na před větrem nechráněném místě. My máme 4,3 m v závětří 3 roky neukotvenou a zatím se nehla.
Odpovedať
Profilova fotka
@kamilape presne tohoto sa bojim....myslim ze taka cestujuca trampolina v burke vie narobit obrovske skody...
Odpovedať
Nemáte problém, ze k Vám chodia skakat vsetky deti z ulice? Ja chcem kupit trampolínu, ale mam obavu, ze nebudem mat sukromie a klud.. Ako to riesite?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my ju máme vonku od apríla do oktobra na zimu ju schovavame, je pravda že slnko a dažd na nu dost pôsobia, ale to by si ju stále musela zakrývať, mame tiež 3m a ked davaju zaruku 2 roky na to, čakam že ta čierna guma na ktorej sa skače, dlhšie asi ani nevydrží, a pred daždom si neviem predstaviť ako ju schovaš, daš tam nejaku foliu , a čo potom aj tak na folii bude voda, a pred slnkom sa tiež neda nijako schovať iba zakryt nejakou plachtou. Mame ju hlavne v zahrade na travniku normalne položenu, ked poprší sama sa zatlači do zeme koľko treba. Ja sa o nu staram iba tak, že ten kraj modry utieram pravidelne s utierkou vlhkou. Sme v závetrí nam ju nema kde odfuknut. Mame ju v zahrade za garažou a okolo mam tuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@margotka33 co sa tyka deti od susedov tak prvy den to bolo sialenstvo,potom sa to ukludnilo. treba sa dohodnut ze ak chcu skakat tak nech ich mamina pride strazit....nebudes predsa davat pozor na ine deti ked mas plno roboty v zahrade. a ked je tam dcera tak skace sama, ine deti k nej nepustim,kvoli bezpecnosti
Odpovedať
no my sme tiez po dvoch rokoch menili ten gumovy modry okraj na strunach co je a aj siet uz nova je..slnko,dazd,znici to veru... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
máte ju na trávniku, ako potom kosíte? musí sa stále presúvať?
Odpovedať
Máme z Lidla 3m už piaty rok. Kotviť ju treba. Stačilo do zeme zatĺcť roxory dlhé necelý meter, na konci zahnuté. Sú na každej nohe trampolíny na zemi (u mňa 4ks). Oplatí sa na ten koniec navliecť bužírku, aby sa nepoškodil pozink na nohách. Na zimu nechávam len konštrukciu. po 3 rokoch sa začala rozpadávať tá ochrana na pružinách - skočia po nej občas. No a minulý rok roztrhali ochrannú sieťku. Tento rok kamarátke odpadol popol z cigy na skákaciu plochu, je tam malá dierka, ale zatiaľ drží. Kúpila novú plochu za trest ]-( . Najviac sa trampoška ničí, keď je tam viac detí, najmä návštevy. To je ale pre decká najväčšia zábava, keď ich tam nabehne 3 a viac. To sa už po nej aj naháňajú a odrážajú sa od ochrannej sieťky. Mám na to nervy a vyháňam ich z nej. Problém je s dozorom a bezpečnosťou - kto je zodpovedný. Niekedy sa nezazipsujú a treba byť prísny - porušia pravidlá a nepustiť tam za trest nikoho. Kosačka sa zmestí aj pod ňu, zvyšok krovinorez. Aj keď si viem predstaviť iný systém kotvenia a presúvať ju počas kosenia.
Odpovedať
Zdravim, mame podobnu trampolinu na dvore uz druhy rok. Nijako ju nezakryvame, prazi na nu slnko, ofukuje vietor, prsi na nu. Je v zavetri, cize silny vietor ju neodfukne, volne polozena na trave - nokotvena. AK sa kosi, da sa lahko presunut. Zatial je v poriadku, akurat ta cast, co zakryva pruziny sa uz rozpada, musim vymysliet nieco nove. Sietka drzi, pozor na nu ak je tam viac deti, aby sa o nu neopierali. Ochranna pena na tyciach sa rozpadla, nahradil som ju tou sivou izolaciou na vodovodne rury. Na zimu sa rozlozi, ulozi do garaze a hotovo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?