Odpoveď na príspevok od petulki312:
Ďakujem za super inšpiráciu. Pridávam moju prácu.… @petulki312 prosím Vás to máte hojdačku z Mountfieldu? Koľko metrov ste použili? ĎakujemOdpoveď na príspevok od adinek:
@petulki312 prosím Vás to máte hojdačku z Mountfi… @adinek ano, to je ona, myslim ze som kupovala 3 rolky popruhu a z poslednej mi ostalo. Vyssie v prispevku aj pisem, kde som popruh kupila.Odpoveď na príspevok od jankastubka:
Dobry den, ako hodnotite rekonstrukciu tymi popru… @jankastubka my mame hojdacku s takto opravenym sedenim uz od 2021 a stale je to dobre a netreba zatial nic opravovat. Takuto opravu odporucam.Odpoveď na príspevok od petulki312:
@jankastubka my mame hojdacku s takto opravenym s… @petulki312 Musím povedať, že tiež sme sa nechali inšpirovať týmto nápadom. Zatiaľ nás oprava len čaká, ale keď tu zazneli také dobré ohlasy, tak verím, že bude okej aj v našom prípade.Odpoveď na príspevok od petulki312:
@jankastubka my mame hojdacku s takto opravenym s… @petulki312 tiež potvrdzujem, že od roku 2021 je hojdačka stále funkčná.