Ako mozem postupovat ak ma sused zarasteny pozemok vid foto a s nim sa neda dohodnut

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, chcel by som sa spytat sused ma zarasteny pozemok vid foto ak sa neviem snim dohodnut kde sa dalej mozem obratit a ako to riesit? dakujem

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@duzu si si isty ze vies na co odpovedas?
@sousedekovci89 a načo iné som mal odpovedať?, reč bola o jazde na bycikli ak si dáš pivko

Odpoveď na príspevok od duzu:

@sousedekovci89 a načo iné som mal odpovedať?, re…
@duzu nie, rec bola o tom, ze v birelli nealko mas 0,5% alkoholu.
Aj v kefíri je nejaké promile.

@duzu nie, rec bola o tom, ze v birelli nealko ma…
@sousedekovci89 pol% je veľa to asi neprežije nikto,nemalo byť promile? nad 0,6promile je basa,ja som písal že mám Zlatý bažant a to je značka piva a má 0,0 a je to viac ako energetický nápoj nie alkoholický v kefíri nie je alkohol vypijem pol litra a necítim nič, ani v bežných zaváraninách je nie toľko ak sa nepridá známi sa poriadne odviazal mal 6,5 promile a zomrel

@duzu nie, rec bola o tom, ze v birelli nealko ma…
@sousedekovci89 pozrel som na nete tam je označené 0,5 % obj. a to značí že v 100ml roztoku je 0,5 ml alkoholu a ml je jedna tisícina litra
Chlapci a dievcata, co keby ste sa od chlastu vratili k podstate a tou je zarasteny pozemok ;-)

Odpoveď na príspevok od zita19:

Chlapci a dievcata, co keby ste sa od chlastu vra…
Zarastený pozemok za plotom ma absolutne nezaujíma. Nezízajte susedom za ploty a budete mať šťastnejší život.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?