Aké sedenie vybrať na terasu?

Pozdravujem. Viete mi poradit ake sedenie na zahradu? Ci umely ratan alebo hlinik s vypletom.. Radsej by som do umeleho ratanu, ale neviem ci kalsicky stolicky s vacsim stolom, alebo kreslove sedenie s dvvojkreslami? Budem rad za vsetky nazory. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa priklanam k stolickam a k stolu kedze ranajky, grilovacky, obedy. letne vecere sa odohravaju na terase ...za stolom sa da pekne stolovat , servirovat a najest sa.... kresla a nizky stolik to je fajn pre kavicku s casopisom v ruke :-) segra ma umely ratan ktory sa da vyvapkovat takze udrzba pohoda :-) posielam foto
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
jUrcite stol a stolicky. Naj oboje ak sa da. Material je uz na tebe a na tvojej penazenke.
Odpovedať
@atlaska len ci sa mi tam aj hodi klasicke stolickove. Je to na terase na 1NP a zda sa mi stolickove menej pohodlne ako kreslove. Nehladam nic, drahe. naopak prakticke a ucelne.. sety uvazujem kupit ako su na obrazku. Co povies?
Odpovedať
Terasa je do L - 36 m2.
Odpovedať
ak tam neplanujete jedavat obedy,vecere,grilovacky tak jasne ze radsej kresla a maly stolik, ale kolkokrat do roka sa tam potrepes s kavou,ci poharom vina? z mojich skusennosti nikdy za 15 rokov, vzdy sme ostali dolu sediet.i nezabudni ze to treba utierat od prachu, odkladat matrace......pozametat dlazbu aby sa prijemne sedelo.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird zalezi, na co planujes terasu vyuzivat - ak na oddych, kavicku, vino pocas letnych vecerov, chod do pohodlnych kresiel, nieco, na com sa budes citit komfortne. Ak ale chces vyuzivat terasu napr. na ranajky alebo stolovanie (obedy, vecere), jednoznacne vol stol a stolicky... Mam take pohodlne kresla, ktore vyuzivame na terase na sedenie, hlavne "chytanie bronzu a relax", ale teda aj zvykneme ranajkovat na terase, pripadne si dat obed, ked je pekne... Ale je to nepohodlne, kazdy tanier v ruke alebo na kolenach... Chystame stahovanie a budeme mat peknu velku terasu, takze tam urcite planujem dokupit prave klasicky stol a stolicky, takze kresla uz zostanu skutocne len na vegetenie... A co sa tyka materialu - mame umely ratan a uz maju niekolko rokov a stale super stav... Raz za rok na jar vysprchujem poriadne a su ako nove :)
Odpovedať
@atlaska Takto, ja nemam zahradu, mam len terasu, ktora je hned na vychode z obyvacky a spalne. vsetko je to na 1NP.
Odpovedať
určite klasický stôl a klasické stoličky - oceníš ;-)
Odpovedať
Daj si radsej vysoky stol. Vies si dat aj kavicku aj vinko. Za nizkym sa ale pohodlne nenapapkas . Ale za mna s veeeelmi pohodlnymi stolickami takymi skor kresielkovitymi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa viem v pohode napapat aj na nizkom stoliku s kreslami :-) :-) :-) mam to nacvicene ked jeme v obyvacke :-D Takze pre mna ziadny problem papat na kreslach s konferencnym stolikom.
Odpovedať
oboje, aj stol a stolicky a potom aj kvazi pohovku s nizkym stolikom. A mas po probleme. + lehatka
Odpovedať
Článok sa načítava...
my chceme zostavu - rohovú lavicu a jedálenský stôl, niečo na ten štýl ako mali v Jysku http://sk1.staticac.cz/foto/vyrobky/8...
Odpovedať
@jojo2jojo zase nechcem aby to tam bolo zapratane vsetkym moznym..
Odpovedať
takéto niečo by sa ti nepáčilo super cena :-) http://jysk.sk/zahrada/zahradne-zosta...
Odpovedať
@pppetka5 Kde ste kupovali a cena?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird zistim od segry a dam ti vediet to je ich terasa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird https://www.teak-it.sk/ 650 € stol + 6 stoliciek
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird to vyzera dobre, skoda ze nemam terasu :-)
Odpovedať
Tak ak je to jedine vonkajsie sedenie urcite velky stok a stolicky. to co si pridal ty nieje pohodlne.
Odpovedať
do stolickoveho sedenia by som sa moc nehrnul. To ej tak dat si ranajky na terase a ende. Nesedi sa na tom dobre, nie je to na take sedenie vecer pri vinku ;)
Odpovedať
@lubomird vypadá,že terasa je nezakrytá,ak nie je ja by som také niečo,aby to nezmoklo myslím sedáky.,to je otrava večer čo večer schovávať ,my máme na terase umelohmotný stôl+stoličky,ale máme terasu zakrytú,máme aj hojdačku a tá je najjjjjjjjjj,odporúčam máme takú ozaj pevnú,kovovú.
Odpovedať
@atlaska co je velky "stok"?
Odpovedať
@lubomird stol
Odpovedať
@norbeert prave tie ranajky si da aj na sedacke, ale vacsinou sa griluje obed,vecera
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird lepsie budes mat ked pojdes do kresloveho sedenia je to pohodlnejsie a aj ked budete vecer grilovat tak sa vam tam bude lepsie sediet a kecat:-)
Odpovedať
@alexej1 lepsie sa konzumuje z kresla ako zo stolicky? natahovat sa za kazdou jednohubkou, tanieriky si drzat v rukach a jest z nich grilovany steak,ci rybu je fakt pohoda. Sem tam treba coto dokrajat, odlozit....to vsetko na malom konferencnomstoliku je nepohodlne. Treba sa rozhodnut naco ma to sedneie primarne. sluzit. na 36 m2 sa ti zmesti aj mini stolik a dve kresielka na vinko s manzelkou vecer aj stol pre navstevy a rodinne stolovanie. Ale mozno nerobit party pre kamosov a potom ti to netreba, my jedavame cele leto vonku.
Odpovedať
@atlaska mas aj ty pravdu, ale @alexej1 chcel povedsat asi to, co si aj ja myslim, ze najes sa za pol hodinu, ale potom tam napr hodinu, dve, tri sedis. Teda mozno radsej sa menej pohodlne najest a potom dlhsi cas byt v pohodli. Vobec neviem. ale viem, ze ked kupim jedno, budem chciet druhe a ked kupim druhe, budem chciet prve :-D
Odpovedať
neviem my sedavame hodiny za velkym stolom,navstevy odchadzaju po polnoci. a nejeme polhodku, ale ovela dlhsie./polhodku sa jedia iba predjedla pomazanky/.....casto robime fondue,ci raclettt. AJ v zime v dome 90% sedavame s navstevami za stolom,nie v sedacke. Je to o preferenciach. Mame este aj ohrievac na terase, aby sme mohli sedavat vonku dlho este v oktobri. To sedenie co si pridal pohodlne nevyzera. Urcite si ho vyskusajte kym kupite. Kupis jedno a urcite buud situacie,kedy ti druhe bude chybat. Ved preto mam aj aj.
Odpovedať
@atlaska Diky za rady, ako tak kukam, zijes zivot v zmysle Carpe Diem :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?