3D navrhu exterieru/fasady

Profilova fotka
Zdravim, Hladam projektanta/tku na 3D navrhy ktory/a by nam dokazali uz z hotovenej stavby vediet nakreslit realisticku fasadu ktore sa hodia k nasmu domu v 3 rozlicnych vyhotoveniach na porovnanie. Idealne so zakreslenim oplotenia a taktiez zahrady a terasy a balkonov. Urcite by sme zvazili predosle prace a referencie od byvalych klientov, Podrobnejsie detaily by boli pri prijati ponuky. Dakujem za vas cas a tesim sa na vase navrhy. V.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, do kedy potrebujete mat navrh hotovy?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, 30dni
Odpovedať
Profilova fotka
@vlastabencova Dám Ti 1 bezplatnú radu: až si tú nejakú farbu vyberiete, pamätaj, že na malej ploche to vyzerá inak, ako na veľkej, a pouvažuj, či si nedať odtieň o 2 stupne svetlejší. Možnosť kontroly: Požičaj s v stavebninách vzorkovník (majú ho v každých) a vytipuj si farbu. A potom choď k nejakej stavbe v tejto farbe a prilož vzorkovník. Zistíš, že farba na fasáde je svetlejšia, než tá, o ktorej si uvažovala pri tipovaní zo vzorkovníka... ;-) Pekný deň. A peknú fasádu takisto želám.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlastabencova neviem ci to stihnu v takomto termine, ale nam robi interierovy navrh Gabriela Orbanova - Go Design. U nas zatial velka spokojnost, fotky mam vo fotoalbume, odporucam. Maju aj svoju www stranku, mozes pozriet prace. Tusim robia aj fasady...
Odpovedať
skus pozriet stranku baumitu, zda sa mi ze oni nejake taketo farebne navrhy fasad robia, lebo tiez som sa o to zaujimala. Ibaze neviem ako to tam uplne funguje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?