Zvolen: Poraďte pri prenájme bytu

Zdravím. Hľadám na prenájom 2i byt vo Zvolene. Chcem sa opýtať: -či niekto o nejakej ponuke vie? -zároveň na odporúčania, ktorá lokalita je dobrá a ktorá nie Najvzdialenejšie od železničnej stanice by malo byť sídlisko Sekier (autobus 15-22 minút, pešo 50). Keďže auto nebude k dispozícii, tak by bolo dobré, aby to do centra a na stanicu bolo do 25 min. pešo :) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si celkom rychlo nasla byvanie ked som isla studovat do Bystice cez bazos, tam si vsetko zadas a v podstate kazdy den su tam nejake nove inzeraty :) Ja som si vtedy pozerala aj vo Zvolene lebo je to kusok a najom je tam omnoho nizsi a tych dvojizbovych tam bolo asi najviac takze si myslim, ze najdes rychlo. Alebo potom mozes vyskusat aj cez nejake stranky realitiek
Odpovedať
@silvusik353 Ďakujem za odpoveď :) Práveže pozeráme stránky asi 6-7 realitiek a taktiež aj zopár stránok, ktoré združujú ponuky realitiek a aj bazoš a nie je veľmi na výber :) Dokopy sú v ponuke možno štyri-päť 2i bytov v cenovej hladine okolo 300e s energiami a ešte aby spĺňali podmienku, aby neboli tie izby navzájom priechodné/resp. aby mali obe samostatný vchod. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@embe1 Fu tak to sa tam teda situacia dost zmenila. Neviem ako rychlo si potrebujes ten byt najst ale ja si myslim, ze keby si pockal tak do zaciatku augusta tak bude ovela viac ponuka lebo budu studenti hladat byvanie na novy semester a majitelia bytov to vedia tak tiez byva viac ponuk :) A tych 300 eur to je ok, v takej cene by si sa chcel pohybovat?
Odpovedať
300 aj s energiami?veď mi mame len náklady na byť okolo 150. Veď zadarmo ta nikto nenechá bývať.
Odpovedať
@silvusik353 áno, presne, okolo 300 by to bolo fajn :) Sú tam aj za 370-400, ale to je už dosť. @petra7825 Tú cenu som si nevymyslel, tak sa pohybujú ponuky na nete vo ZV. Stačí si pozrieť. Okolo 320 s energiami sú tam aj teraz. S tým, že samotný nájom je okolo 250.
Odpovedať
Profilova fotka
@embe1 No 400 je uz moc na Zvolen, za take peniaze si zozenies aj trojizbovy nezariadeny v Bystrici niekde dalej od centra. Vravim ak mas este cas tak sa objavia niekedy v auguste dalsie ponuky a aj za lepsie peniaze, vsetky sa budu hybat tak okolo 300 ale ja ked som si pozerala tak bolo vela aj za nejakych 260 - 270 aj s energiami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to nepotrebuješ súrne tak by som ešte počkal ak zatiaľ nie sú dobré ponuky. Ja súhlasím s tým, že 400€ je na byt vo Zvolene dosť. Moja žena má odtiaľ rodinu tak tam občas chodíme a oni tam tiež tak rok dozadu zháňali byt do prenájmu a oni tam majú za také peniaze trojizbový byt. Ak si nič nenašiel cez bazoš ani cez realitky tak zostáva len čakať alebo zatiaľ zobrať menší a keď bude niečo lepšie tak sa potom presťahovať.
Odpovedať
Odporucam rozhodit siete u znamych. Kazdy niekoho pozna,zapocuje a posunie dalej. My sme byt nasli len takto a dokonca uplne nahodou som kamoske spominala jednu babu,ze kupuje byt a ona vedela,ze ta baba bola predtym v prenajme a zistili sme cez dalsiu znamu,ze ten byt je volny. Dalsi byt sme nasli cez znameho,ktoremu sme spominali,ze zhaname.on to povedal pred rodicmi a ich rodicia zistili,ze vo vchode maju prazdny byt,ktory sa prenajima.
Odpovedať
@hoblinka13 No to je teda riadna motanica :-D Ale fakt svet je maly a clovek ani nevie ako a kazdy sa pozna s kazdym. @embe1 Ak si nenasiel na strankach realitiek tak mozno by si mohol skontaktovat priamo s nejakym realitakom nech ti dava echo zakazdym ked sa objavi v ponuke nejaky novy byt na prenajom, napriklad aj mailom a tym padom neprepasnes sancu. Zostava ti uz len bud cakat alebo fakt takto cez znamych pozhanat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 Mojho otca kona brat :-D No koniec ake riadne domotane ale ked si to tak uvedomis tak ste mali riadne stastie, ze ste si takto nasli byt, cez milion ludi a nejako boli vsetci prepojeny. Inak podla mna ten napad s realitakom a tym, ze bude kontaktovat ak sa nieco objavi vobec nie je zly ale myslim, ze to asi nebude robit zadarmo, nejaky mensi poplatok si na 100% vypyta :-| Ale ak by ti to nevadilo tak kludne mozes vyskusat
Odpovedať
@sykorka75 pol roka sme zhanali byt a toto bolo fakt ako blesk z jasnho neba.uz sme boli zufali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?