Zobrazovanie príspevkov -roztiahnuté

Ahojte strecháči Potrebujem poradiť ako upraviť zobrazovanie príspevkov na MS ako predtým. Posledné 2 dni po otvorení témy sú niektoré príspevky písané akoby len v 1 riadku, presahujúce okraj stránky. Musím sa presúvať spodnou lištou vpravo na vedľajšiu časť stránky oddelené od seba stlpcom reklamy wustenrot.. Zdržuje ma to.
Odpovedať
@neprd Ahoj, mala som rovnaky problem. Poradila mi jedna dobra dusa prejst na Firefox. Pomohlo. V tomto prehliadaci je forum zobrazene normalne.
Odpovedať
@jabadaba Ďakujem! Ale to mi robí len pár dní, a len na modrej streche. Inde som zatiaľ anomálie nepostrehol. Nechám si Firefox ako rezervu. Niekedy hodne dávno som ho používal aj ja,
Odpovedať
aj mne to robí asi 3. deň a k tomu tá otravná reklama wustenrot, že sa to nedá čítať. @neprd
Odpovedať
@mariaroha Tak to sme dostali darček od Wustenrofu, a ani sme im nepoďakovali. Je to tá istá reklama ktorá sa mi objaví keď klikneme na "Kategórie" resp. aj po otvorení každej témy. Zavadia mi aj pri písaní príspevku, tak zalamujem riadok skôr. Tá druhá. pravé stránka má niekedy šírku aj viac než 5 ľavých stránok.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúšal som v prehliadači Opera aj v Mozile, ale ešte som nespozoroval, že by sa mi nejaký príspevok zobrazil tak, ako tu popisujete. Všetko sa zobrazuje ako sa zobrazovať má. :-)
Odpovedať
@neprd ale na mobile je to ok, ale dúfam, že tento darček nám nenechajú natrvalo :-)
Odpovedať
nainstalujte si Adblock do prehliadaca, neuvidite ziadne reklamy ;-)
Odpovedať
@neprd tiez mi to robilo len par dni. Neviem cim to je, ja mam v poslednej dobe celkovo problem s Explorerom, nenatahovalo mi stranky, pomale to bolo, sama reklama, do toho toto forum. Odkedy som na odporucanom Firefoxe, tak zatial musim poklopat, fungujem.
Odpovedať
@atothova jasne, a modrastrecha bude zit nadalej z nasej lasky.
Odpovedať
@gashtaan ja mam nastaveny Adblock na vsetky stranky, nie je to zamerane proti MS ;-)
Odpovedať
@atothova Nepoznám Adblock, ak sa to v krátkej dobe nezmení skúsim.
Odpovedať
Ta reklama na wustenrot , co zakryva prispevky uz aj mne poriadne lezie na nervy. Dufam ze to IT - ckari MS daju do poriadku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atothova Včera som sa pozrel na Adblock a skúsil som nainštalovať. Ale hneď mi začalo dávať výstrahu na neoverený zdroj, tak som to skončil.
Odpovedať
@neprd zmenili už reklamu, má užší pruh, wustenr.. je viac pri kraji, malo by to už byť OK
Odpovedať
@duzu Nepodstatná zmena, aj tak malá časť textu je prekrytá a nečitateľná . Najhoršie je že nezalamuje riadky na konci normálnej šírky stránky. Riadok pokračuje súvisle na niekoľko šírok. Aby sa dalo čítať musím presúvať dolnou lištou /neviem ako sa správne volá/, čo značne zdržuje. Aj teraz okienko na písanie príspevku mám roztiahnuté na 1+ 3/4 normálnej stránky. Tak pred reklamou ručne zalamujem Enterom.
Odpovedať
@neprd tak si stránku uprav na veľkosť monitora, súčasne stlač tlačidlo Ctrl + kolieskom myši tak aby sa zobrazila celá stránka , vtedy sa na spodu už nedá posúvať šípkou do strán mení sa súčasne veľkosť textu i posuv do strany no reklama už neprekrýva text. alebo daľšia možnosť zmeniť veľkosť rozlíšenia, no vtedy sa zmení i farebné rozlíšenie.
Odpovedať
@neprd jasne, ze ti to hodi neovereny zdroj, lebo je to 3rd party plug-in (nevyrabal to ziaden vyrobca prehliadaca) ;-) toto je ofiko web, odkial ked stiahnes, nemas sa coho bat: https://adblockplus.org/
Odpovedať
@duzu Do frasa! 2krat za sebou mi napísalo -Stránka sa nedá zobraziť, a všetko čo som mal napísané sa stratilo. Ja som to skúšal lupou. Aby som dostal na jednu stránku aj najširšie riadky musel som ísť na 10%. To sa už nedalo prečítať ani pri nastavení písma na najväčsie.. Ale robi mi to až keď otvorím niektorú tému. POkiaľ len prezerám napr. "Najnovšie témy" tak sa stránka zobrazuje normálne.
Odpovedať
@bozsky_kaja Neviem či to bude len reklamou. Keď prejdem na "Kategorie" tak tam je rovnaká reklama Wustenrufu a stranka sa zobrazuje normálne. Zmena nastáva až po otvorení niektorej témy.
Odpovedať
@neprd je to len zmenou usporiadania stránky, zväčšili priestor na reklamu a tým sa zúžil priestor na vkladanie príspevkov, ked klikneš na "kde sa diskutuje" , nie je žiadna reklama a boky sú prázdne , tam môžeš lupou roztiahnúť text na celú šírku a nemení sa pri tom ani riadkovanie, tu ak veľmi zmeníš lupu , zmení sa šírka i riadkovanie,a celé usporiadanie, počas písania nemôžeš meniť zobrazenie, všetko zmizne., správca mal zmeniť spôsob pozerania reklamy, napr ak na ňu kliknem mala by následne zmiznúť, alebo po určitom čase pomôže ak si presunieš stránku celkom dole tam je užšia reklama, a môžeš zváčšiť lupu
Odpovedať
@duzu Keď som chcel mať prvý riadok Tvojho predchádzajúceho príspevku na obrazovke celý, bez nutnosti presúvania sa vpravo, musel som nastaviť lupu na 25%. Ale zistil som že keď nastavím lupu opačne, na 145% reklama sa dostane za okraje, stratí sa a ostatný text sa sformátuje na šírku stránky. Hurááá!! :-)
Odpovedať
Tak tá stĺpcová reklama Wustenrofu sa už nezobrazuje ani pri iných kategóriach a témach.
Odpovedať
Má to aj malinkú nevýhodu. Zväčšilo sa aj riadkovanie a aj pri najmenšom písme vidím súčasne len niekoľko tém. Pri prehliadaní musím častejšie rolovať. Neva, hlavná vec že reklama nezavadzia. :-N
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?