Odpoveď na príspevok od gadefox:
Vyčistil by som to slabším prúdom vody.. ____ A… @gadefox ja som to skusal kefovat aj vapkovat, hrubu spinu das dolu, ale fasada zostane znehodnotenáOdpoveď na príspevok od zuzana2403:
Dobrý deň, poraďte mi prosím ako a čím to vyčisti… @zuzana2403 silna wapka a nejaka chémia na fasádu, suchat to kefou neodporúčam a ak ano tak jedine s velmi jemným vlasom inak vam tam ostanú vysuchane miestaOdpoveď na príspevok od zuzana2403:
Dobrý deň, poraďte mi prosím ako a čím to vyčisti… @zuzana2403 Ak je prístup zvonku, čo asi je, lebo si to odfotila, tak wapkou to vystriekať. Ak sú tam fľaky, tak to postriekať savom a znovu vyvapkovať.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@zuzana2403 Ak je prístup zvonku, čo asi je, lebo… @chrobak7 byt sa nachádza na 2 poschodí a fotené je to z balkóna a z izieb. Čiže vstup je možný jedine s plošinou. Vapka neprichádza do úvahy vzhľadom na to, že by sme susedovcom znečistili okná.Odpoveď na príspevok od gadefox:
Vyčistil by som to slabším prúdom vody.. ____ A… @gadefox to by boli susedia pod nimi asi velmi radi.