Zisťovali ste geopatogenne zóny v dome/byte?

Ahojte, dával si niekto zisťovať v dome/byte geopatogénne zóny? má s tým niekto reálnu skúsenosť?
Odpovedať
1
2
31
Profilova fotka
sú na to odborníci a ak sú fakt dobrí vedia ti odporučiť aj nejaké riešenie na odklonenie či prerušenie vplyvu. Viem, že si to dávala robiť svokra a práve cez postel jej táto zóna prechádzala... nemohla dobre spávať a pre nemalú spálnu nemohla velmi manipulovať s nábytkom... určil jej presnú hranicu... nejaký pol meter a ked o tento kus posunula postel, cítila sa lepšie... nakoniec si však zariadila spanie v inej izbe... sú na to aj nejaké vecičky ako medená pyramídka alebo polodrahokam... presne sa v tom nevyznám, ale odborník by ti mal povedať konkrétne..
Odpovedať
Stačí preštudovať www.geopatogennezony.estranky.sk a prídete na riešenie!
Odpovedať
Ešte podrobnejšie info nájdete na http://www.biocentrum.sk/rad.html. Pred kúpou pozemku sme si to dali vymerať. Oplatí sa to. Dosť vážne Vám môžu narušiť zdarvotný stav!
Odpovedať
Pekny den prajem viete poradit kolko to stoji .Ma niekto osobnu skusenost .Za odpovede Dakujem
Odpovedať
Cenu neviem povedať, lebo nám to robil kamarát za symbolickú sumu. Ale podľa mňa sa opýtaj, na jeho stránke biocentrum je aj kontakt, určite záleží aj odkiaľ si a koľko tam je cestovné...
Odpovedať
:-) z coho vsetkeho sa da spravit biznis......
Odpovedať
Barryhad, zaujímavý príspevok...
Odpovedať
Tak dnes sme volali do biocentra a cena za premeranie jednej izby je 30eur a premeranie rod. domu okolo100eur podla metrov .
Odpovedať
Moja skúsenosť je: za 10 rokov sme dávali 3x premerať vždy iným majstrom mali sme až z Budapešti jedných, samozrejme mastné. Teraz už viem, že len niektoré veci vedeli lokalizovať, lebo problémy pretrvávali aj keď sme boli podľa nich na čistom mieste. Tak som si zavolala jedného pána ktorý má email na tejto strane za normálne peniaze, teraz už viem, že ostatní čo boli u nás sú len učni popri ňom, všetko vymeral nakreslil a tomu je cca 5 mesiacov a nielen dobre spíme ale už aj zdravotné problémy ustupujú. Je to človek možno jediný na Slovensku, ktorý to ozaj nerobí kvôli peniazom a ešte nakoniec, beztoho, že by vedel naše zdravotné problémy povedal každému podľa miesta kde spí, čo aké má problémy a ktoré ešte hrozia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Viete o tom,že geopatogénne zóny sa nedajú odstrániť. Pochádzajú až zo zemského jadra a vesmír na ne má veľký vplyv. Je to elektromagnetické vlnenie podobné TV vysielačom a im podobným. Majú elektromagnetickú zložku a rozdielny kmitočet aj nižší než 20 Hz. Zóny Curriho-mrežovité.zóny Hartmanove tiež mrežovité a zóny vodné. Zóny Hartmanove sa tiahnú z juhu na sever a zo západu na východ. Ich mrežovité pásy sú široké od 25 do 30 cm a vzdialenosť medzi pásmi je cca 4,3 m. Zóny Curriho pretínajú v mreži Hartmanove zóny pod 45 stupňami a tiahnúu zo severozápadu na juhovýchod adď. Majú šírku 20 až 25 cm a vzdialenosť pásov v ich mreži je 3,5 m. Vodné zóny zosilňujú bahenné podzemné podložia,podzemné vodné toky a riečišťa. Prechádzajú cez naše obydlia dosť chaotický v pásoch. Všetky menované zóny sa už v dnešnej dobe dajú odrušiť,tieniť a eliminovať viac než na 90 % . Ide tu o nové,dlhodobé eliminovanie bez akejkoľvek údržby. Žiadne kamienky, gaštany , pyramídy, šarlatanstvo a pod.V miestách pomalého pôsobenia GPZ do desiatich rokov,u niekoho skôr sa začnú objavovať prvé príznaky rôznych chorôb od únavy,bolestí hlavy, bolestí v krížoch, kolenách, zlé trávenie, ťažké, chladné a bolestivé nohy a bolesti kĺbov. Kde sa dve až tri zóny pretínajú, podľa celosvetových štatistik sú nádorové ochorenia isté. Približne jednej desatine populácie neškodia, alebo škodia menej.Mačky sa v nich vyžívajú a ešte si pri tom pradú. Hovorí sa tomu,že hrajú. Pes pri donútení žiť v zlých, prekrížených GPZ dlho nevydrží. Spôčaitku sa nám prosredie, kde žijeme javí až na niekoľkých jedincov normálne. Po určitom čase nedokážeme žiť uvoľnene kvôli stálym stresom z GPZ. Neústalé stresy nám pomáhajú zhoršovať látkovú výmenu-celkový metabolizmus. Pri zhoršenom metabolizme sa vsrebávanie výživných látok, vitamínov ,minerálov a liekov dostáva na miesta určené v ľudskom organizme iba čiastočne. Ranné budíčky nám často spôsobujú väčšiu únavu než večer pred spaním. Máme pocit, že si vtom prostredí nijako nemôžeme dobre oddýchnuť. Zlá látková výmena nám zhorší imunitný systém a začnú sa prihlasovať prvé choroby. Z mojej skúsenosti som sa začal zaoberať mojou rodnou dedinou. V jednej malej uličke so stúpaním je len 5 domov a v nich 8 nádorových onemocnení,3 štítne žľazy a iné choroby. V lokalita je dosť zamorená GPZ a sú tam aj vodné zóny. Podľa mňa tie to choroby za normálnych okolností, by tam nemali byť, kvôli zdravšej životospráve. Ak bývame v rodinnom dome,je dobre mať stromy v blízkosti domu.Je to jedno,či sú ovocné,alebo okrasne, hlavne väčšie. Spolu s veľkými kameňmi okruhliakmi okolo domu nám z časti odrušia GPZ. Šarlatanské spôsobi odrušenia nám vôbec nepomôžu. V paneláku je to ešte horšie. So stúpajúcim poschodím sa zóny mierne zosilňujú. Meraním sa zaoberám už dlhšiu dobu a v niektorom byte sa náhodou postele a gauč nachádzali len tesnej blízkosti mimo zón. Väčšinou tomu tak nie je. dm2000@centrum.sk zdraví Dušan.
Odpovedať
I.s, keby si bývala v Prešove a v jeho okolí,GPZby som ti zameral zdarma. Neberiem za meranie od nikoho,len meranie je veľmi škodlivé a môže sa merať max. denne 1 hodinu s prestávkami. Zameranie ukáže ako ďalej.Len málo kde sa podarí prehodením postele,či sedačky nájsť čisté miesto na spanie pre načerpanie novej energie.
Odpovedať
uvazujem o tom, ze by sme si dali premerat pozemok na GPZ, ktoreho sme uz majitelmi,,mam vsak obavu z toho, ci nas moze tato informacia nejako ovplyvnit, pretoze sa uz "pomaly" pripravujeme na stavbu,, viete niekto, co by nas to premeranie pozemku stalo a ci vlastne dostaneme do ruk nejake "instrukcie" co a ako dalej?,,, ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dusany vedel by si poslat mail adresu rad by som sa s tebou porozpraval.
Odpovedať
No musim povedat ze som si precitala oba linky a uplne ma to vystrasilo. Tak teraz neviem ci mam tomu verit a zacat reorganizovat vsetko v dome :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@renes neposlala by ste mi adresu toho pana ? dak
Odpovedať
Majkaa76.nebol som na stránke dosť dlho.ak stávaš nový dom bolo by dobre urobiť meranie pozemku. Len sa mi nechce veriť,že pozemok je čistý. Pri robení základov domu,by sa mali dávať tieniče GPZ už do samotných základov dotiaľ,kým pôdorys domu nie je celkom čistý. Ak sa na to zabudne,potom budeš musieť postavený dom odrušiť,eliminovať.
Odpovedať
dusany čo sú to Tie tieniče GPZ? Niektorí ľudia si dávajú na základovú dosku fatrafol.
Odpovedať
renes napíš pre všetkých kontakt na toho pána, a koľko Ste platili?
Odpovedať
tie linky sú veľmi zaujímavé
Odpovedať
@renes, prosim ak mozes, napis kontakt na toho sikovneho pana, dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@renes prosim posli mi kontakt na toho pana DAKUJEM
Odpovedať
@dusany napis prosim ta, co su to tie tienice GPZ,,material a tak,,... Co sa vlastne dava do tych zakladov? A mozeme ich dat aj bez merania GPZ-teda len tak "naslepo",,,alebo musi predchadzat tomu aj meranie GPZ? Nas pozemok je rovina, ale volakedy tam vkladali trubky na odvodnenie, preto uvazujeme o niecom takom,,, ;-)
Odpovedať
Prepáčte už dávno som tu nebola, kontakt je na www.geopatogennezony.estranky.sk
Odpovedať
@kamilkal www.geopatogennezony.estranky.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, viete mi niekto odporucit prutikara, cloveka - ktory zisti geopatogenne zony na pozemku z BA?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ľutujem tých , čo naletia na hlúposť ... ľudia ako môžete byť takí hlúpy a nechať sa zmanipulovať na primitívnych veciach... viem o tom dosť aby som mohol napísať tieto vety...
Odpovedať
niekedy fakt zasnem na co vsetko ludia naletia ... este cakajte prilet astara serana ... rozne magneticke polia sposobene zlozenim zemskeho jadra a dalsimi vecami samozrejme existuju aj maju pravdepodobne nejaky vplyv na ludi, ale zeby nejaky panko s prutikom, co zatancuje slnecny tanec, zareze kohuta a zoberie za to prachy tieto zony zrusil? ale tak, aj placebo funguje, to je fakt ... ok, beriem vsetko spat, idem vyzerat astara serana :-)
Odpovedať
@geopat Proti ľudskej hlúposti niet mnoho obrany. Maj sa pekne.
Odpovedať
@kriloter V dnešnej dobe jestvuje dosť druhov odrušovačov GPZ.. 100 rokov pred opicami ešte neboli žiadne. Starí Kelti predstav si, že si dokázali vyrobiť odrušovač. Klikni si na keltskú špirálu vytesanú do kameňa. Egypľania používali nilský kríž,ktorým aj dnes odrušujú GPZ. V Mezopotámii na odrušenie vyrábali mreže,tiež aj v Číne. Neznamená,že to o čom ty nevieš,neexistuje...
Odpovedať
@dusany môžem poprosiť o komunikáciu próstredníctvom marijanna@centrum.sk? Ďakujem.
Odpovedať
1
2
31
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?