Zdravím uvažujem o elektrickom odlhcovaci do domu?

Ak mate skusenost napiste aky odporucate?Kde Ste si kupili?A cenu?dakujem
Odpovedať
Ahoj my máme Fagor s 5. litrovou nádobou a je super. Vysušil nám všetky omietky v dome, teraz je v pivnici .... dobrý aj na súšenie prádla. Za 12 hod. stiahne 5. l. vody. Kupovali sme cez net.
Odpovedať
Ahoj, skús asi najlepšie hľadať na internete,...ale poradia ti s výberom najrýchlejšie skôr v nejakej predajni. Napr. na http://www.domoss.sk/1-odvlhcovace?r=... alebo http://odvlhcovace-vzduchu.heureka.sk/ :)
Odpovedať
Dobra,aj ked trochu hlucna vec. Ak potrebujes iba na prechodne obdobie, je zbytocne kupovat, maju aj v pozicovniach.
Odpovedať
My máme tento http://www.obchodny-dom.sk/odvlhcovac... a zatiaľ som spokojná. Má síce len 3 l nádobu ale nám stačí. Keďže sušičku nemám kam umiestniť, odvlhčovač využívam najmä na sušenie prádla.
Odpovedať
Profilova fotka
keď nás sused vytopil, požičali sme si odvlhčovač od jednej firmy. rozmýšľali sme, že by sme si ho kúpili. no po vyskúšaní nikdy viac. doma bol otrasný vzduch, stupačky nám vôbec nevysušil a ešte hučal. kúpili sme preto dva ceresity, ktoré sme dali do stupačiek a vlhkosť úplne odišla. my sme však mali nejaký priemyselný odvlhčovač, čo sa používa pri záplavách. nebol ani esteticky pekný. no názor mi zostal, že nikdy by som do takej blbosti neinvestovala. odporúčam ti si najprv požičať. potom sa sama lepšie rozhodneš, či vám to pomohlo a chcete to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?