Wellnes alebo ralax pobyt pre dvoch

Profilova fotka
Ahojte niekto dobrý tip na víkendový pobyt nie dráhy na Slovensku pre dvoch, romantika, relax, oddych, zotavenie a tak proste pohodu. Ďakujem :-)
Odpovedať
hotel Avena Liptovsky Jan
Odpovedať
Bešeňová ubytko priamo pri kupku.
Odpovedať
@matko291 Ak chceš ušetriť tak pozri zľavy a vyber podľa ponuky . My často chodíme do Jasnej . Je tam veľa hotelov a penziónov s vynikajúcim hodnotením a niektoré majú v cene ubytovania aj voľný vstup do Bešeňovej alebo Tatralandie. Oplatí sa vybaviť si GO pas kartu alebo Liptov pre zľavy.My sme boli naposledy v Hoteli Ostredok / Jasná / a všetko bolo super od wellnes až po večere. Bešeňová má perfektný saunový svet a dá sa tam veľmi dobre oddýchnuť a zrelaxovať. Vždy si zájdeme do Kina do LM keď sme tam na blízku.
Odpovedať
dobry saunovy svet je v aquacity poprad, akurat dost ludi
Odpovedať
TOP je Permon na podbanskom... jeho jedina nevyhoda je, ze je vybookovany na mesiace a mesiace vopred. Da sa tam ist aj len do saunoveho/welness sveta ale to je zase take ine ako ked tam aj byvas - ze len zbehnes v zupane :)
Odpovedať
Alexandra v Liptovskom Jane, Slovan v Tatranskej Lomnici, Zelená lagúna na Dobrej pri Domaši, Bešeňová Galéria Thermal... Z posledného welnesu sme sa vrátili minulú nedeľu... Paradzina a vrelo doporučujem všetky menované, skvelé služby, plavky do župana a neriesis, čip na ruke...
Odpovedať
@marekjahoda Permon tiež super,len tá cena...........
Odpovedať
@matko291 ešte kuk na Kaskády -Ban.Bystrica,ja tiež preferujem welnes duplom teraz v zime,že župan na sebe a výťahom do welnes. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri Aqvatermal Dolná Strehová celkom dobry wellness a sauny , my sme šli cez zlavomat.
Odpovedať
@marta2610 jo... ale biznis model supa. Maju skoro stale plne obsadene :)
Odpovedať
Permon, Na Táloch Hotel Partizán, prípadne Bystrá, Hotel Kaskády na Sliači, Grand Hotel Jasná, Donovaly - Hotel Residence a je ich ešte kopec :-) už len na cene záleží.
Odpovedať
@matko291 Wellness hotel Diplomat v Rajeckých Tepliciach. Boli sme cez zlavudna, wellness a polpenzia super, varil tam michelinsky kuchár. Hlavne to jedlo bolo pecka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@matko291 boli sme uz vsade co tu je spomenute...stale sa snazime ist niekde inde... tento krat ideme skusat hotel Panorama Trencianske Teplice. Nam sa zatial najviac pacilo vo Wellness & spa hotel Augustiniansky dům, ale to je v Luhacoviciach - od nas to vsak nie je daleko ... Hotel Chopok, Hotel Zochova chata, Spa Aphrodite Rajecke Teplice, boli sme aj hote Thermia Palace v Piestanoch, ale tam je to skor o kupelnych ako wellness procedurach...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_21 aj cenach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rebelix ta Bystrá sa mi páči aj cenovo aj službami už som im tam písal tak čakám na odpoveď. Ďakujem za typ.
Odpovedať
Villa Helia Dolny Kubin. Maly utulny penzion, nadherne izby, vsade klud, sukromna virivka pod holym nebom, absolutna pohoda, neskutocne mili majitelia, nic lepsie som na svk nezazila (boli sme vo vacsine vyssie menovanych), proste romantika jak svina :-) Maju uz otvoreny aj maly wellness, my sme tam boli ked este nebol ale super aj bez neho. Urcite odporuca aj Peto Sagan :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marionca krásny tam pôjdeme na druhý krát teraz chceme aj zaplávať, ale kontakt ukladám ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@matko291 cenu si nepisal, ze mas limit.... :-D :-D :-D skus tu Panoramu, tam ma ceny celkom Ok...Ostatne co su tu budu cenovo vyssie... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Bystrá rezerve hurááááá ideme relaxovať a mokvať :-D :-D
Odpovedať
Keď nebudeš chcieť isť raz do wellnessu, tak si pozri marekovdvor.sk Ja som tam bol jeden deň, ale chcel by som sa tam niekedy vrátiť, lebo z toho miesta vyžaruje neskutočný pokoj. ]-( A tohto smajla ti posiela môj syn, 3 ročný, že to chce vidieť, tak prepáč :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rebelix čo chce vidieť?
Odpovedať
@matko291 toho nahnevaného smajlíka
Odpovedať
@marionca je to vhodne aj pre malinke deti? Na okolo je nieco zaujimave?
Odpovedať
@originalx Praveze je to skor pre dospelych, pary, taky klud, oddych, a su tam len ranajky. Pre deti, ak nevadia presuny autom, mozno skor v zmysle sirsieho okolia - Orava a to uz asi nemusim rozpisovat. Aj priamo v DK je myslim aquapark. My sme tam boli bez deti. Videla by som to naozaj ako romantikus vikend na oddych - v tom pripade to nema chybu - idealne.
Odpovedať
Jednoznačne nejaký hotel vo Vysokých Tatrách! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?