Vytvorenie webovej stránky

Mohli by ste mi poradit co vsetko je potrebne na vytvorenie webovej stranky (stavebniny).ak si tam ludia budu moct tovar objednat musi sa to niekam hlasit?dakujem
Odpovedať
Máte v zásade dve možnosti: 1) Zaplatiť si vývoj eshopu na kľúč. Zaplatíte raz a máte všetko ako chcete. Teda, ak si zoženiete spoľahlivú firmu, ktorá vám to robí. Ja to robievam, ale momentálne nemám čas (takže nepíšem ako človek, ktorý zháňa kšefty), ale ak si nájdete dodávateľa a pošlete mi jeho web a ponuku, možno by som vám vedel na základe referencií povedať, či dobre alebo nie. 2) Použijete hotové riešenie (SaaS - software as a service) - to sú webstránky, na ktorých si môžte objednať a nakonfigurovať vlastný eshop plne sami. Väčšinou nie sú také flexibilné ako keď si objednáte riešenie na kľúč a platí sa zvyčajne mesačný poplatok, ale ak nemáte na väčšiu počiatočnú investíciu, je to super riešenie. Výhoda je, že môžte okamžite začať predávať. Keď to Google zadáte "vlastný eshop", tak vám tých služieb ponúkne celkom dosť. Vyberte si podľa funkcií a ceny a môžte začať. Prajem veľa úspechov. ;-)
Odpovedať
@petiar dakujem za odpoved.ja sa pytam preto lebo otec ma firmu.podlahy ,dlazba,farby a tak.bude mat narodeniny a chcela som mu dat urobit web stranku.ak sa mozem opytat ,museli by sme to tam vsetko nafotit alebo?moja predstava je ze uz to bude mat hotove ako darcek tak aby o tom nevedel.
Odpovedať
Dobry den, Co potrebujete: Varianta 1 - Domena - Webhosting - Programatora pripadne cloveka ktori vam to vyhotovi Variata 2 - Domena - Poskytovatela sluzieb ako je nap webnode, shoptet a pod.. Ak sa jedna o eshop musite si splnit ohlasovaciu povinnosti na spracovanie dat Tu je kontakt na cloveka ktori pre nas robil webstranku firmy( www.artco.sk ) ale aj eshop( www.estrecha.sk ). Ma bohate skusenosti v danej problematike a vyuzivame ho dost casto. On vam vsetko povysvetluje ak potrebujete pomoct. Michal Balát - balatmichal@deenzo.com - www.deenzo.com - 0918781406
Odpovedať
Samozrejme, každý produkt nafotiť (ak fotky neposkytne priamo výrobca, čo sa niekedy stáva). Bez fotografií produktov to nedoporučujem, ľudia radi vidia, čo kupujú a druhá vec, potrebujú vedieť cenu, tzn. žiadne také že cenník na vyžiadanie a podobne. ;-)
Odpovedať
skuste www.dianatech.sk su v pohode, mala firmicka na maly eshop podla mna staci aj nejaky open source, ako opencart a podobne teda netreba platit velke prachy firmam za nieco co sa da spravit aj free pre vacsie projekty ale free veci neodporucam, tam uz to musi9 byt site na mieru ...
Odpovedať
@petiar otec dovaza tovar z polska.funguje asi tak ze niekto dojde,povie co by chcel.on ukaze nejake vzorky,katalogy a potom to dovezie.bude sa to dat aj takto ?neviem si celkom predstavit ako by sa dali fotky tovaru ked ma napr katalogy. A este sa chcem opytat za to ze si urobite web stranku platite nejaky poplatok?nemyslim tomu kto ju robil ale...
Odpovedať
@kikundela22 ked ma kjatalogy, ti e maju radovo mozno stovky stran, su tam aj tisice fotiek - to nahadzat na stranku bude stat velke peniaze. Ludia majui radi ked vidia ceny, ak bude len foto a popis nebude to az take atraktivne ale posluzit moze. -Bud si spravis jednopduchu stranku kde dat katalogyu na stiahnutie alebo prezretie v elektrinickej forme len taku viac menej informacnu aby o nom vedeli - lacne jednoduche malo ucinne. -Alebo si das spravit na mieru a fotkami popisom - ak bude vela odhadujem tisice eur. -Alebo si prenajmi stanku od firiem ktore ponukaju nieco ako sablony stranok - vyberies si aka sa ti paci a doplnas si sama tovar, fotky popisy - plati sa mesacny poplatok radovo eura podla toho co potrebujes - nic hrozne... v prvom a druhom pripade sa plati za to ze stranku mas u nejake firmy nahratu na servery rocny polatok - par eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikundela22 plati sa za domenu (to je adresa webstranky, napriklad modrastrecha.sk, plati sa rocny poplatok podla toho ci si vyberiete koncovku .sk .eu .com alebo nejaku inu), plati sa za webhosting (to znamena miesto na serveri kde ta stranka bude bezat, plati sa mesacne podla toho ako vela dat a podstranok tam chcete mat). A plus teda samotny obsah webstranky, graficke spracovanie e-shopu, tak ako to popisal @petiar.
Odpovedať
@kikundela22 Neviem, či som to dobre pochopil, ale nie som si istý ako v tomto prípade (že niekto za otcom osobne príde a povie svoju predstavu) chcete realizovať e-shop. Že ako bude vlastne v som e-shope prebiehať objednávkový proces. Čo sa týka poplatkov, tak sú v zásade dva - poplatok za doménu (tzn. správcovi domén sa platí ročný poplatok za to, že vedie záznam o vašej doméne, napr. www.vassupereshop.sk) a potom poplatok za webhosting, to už je fyzické umiestnenie internetovej aplikácie (súbory, databázy, e-maily) na serveri. O toto sa starajú webhostingové spoločnosti. Tieto vám vedia pomôcť aj s tou doménou.
Odpovedať
@kikundela22 v tomto pripade by som naozaj nesla do e-shopu. urobila by som iba web stranky, sluziace ako reklama a kontakt na otcovu firmu. je to jednoduche nenarocne, islo by o pr stranok s kontaktom a nejakymi fotkami na prezentaciu. jednu zo stranok by som venovala tomu ze by tam boli k dispozicii tie katalogy produktov a poznamka ze vzorky mozu vidiet osobne. tolko moj nazor. eshop by bol zbytocne komplikovany, drahy a nie som si ista ci by to nebolo len na pritaz aj Vasmu otcovi. O web sa netreba tolko starat, raz za cas vyvesi nejaku akciu alebo skvelu ponuku ale inak je vacsina stranok stale rovnaka po dlhsi cas.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kikimal takmer dva roky stará téma....
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?