Vie niekto o dobrej ponuke stavebnej búdy?

Vie niekto o dobrej ponuke?
Odpovedať
1
2
@ivetbal to čo je za otazku? na to je tu bazar..kto hlada najde ..
Odpovedať
tiez som nepochopil
Odpovedať
@katarinka2010 @misko81 co ste nepochopili? ved hlada budu. a naco by hladal niekto cez bazar ked si moze zalozit novu temu :-D
Odpovedať
@mima1 ja som ju pochopila ..
Odpovedať
plechova garaz, 3x5m cca 400e aj s dovozom a montazou. Je toho plny net...
Odpovedať
Nehľadám plechovú garáž ale stavebnú búdu, možno nejakú dobrú firmu, ktorá ich dodáva. Neviem prečo by som mala hľadať v sekcii bazár, keď je tu možnosť spýtať sa v diskusii.
Odpovedať
my ideme kupovat namiesto stavebnej budy tu plechovu garaz ako pise cubicomp.. lebo za hocijake hrdzave chcu aj 350 eur, este k tomu naklady na dopravu.. videla som, ze vela ludi ich pouziva
Odpovedať
@sarah_se a od akej firmy ju idete brať?
Odpovedať
@ivetbal sice neviem aky je v tom rozdiel ci sa bude garaz vyuzivat ako stavebna buda, ale nevadi, nemusim vediet vsetko :-) Skus si pozriet ako vlastne vyzera a zistis, ze je to na stavebnu budu idealne riesenie ;-)
Odpovedať
Ahoj. Aj ja hladam plechovu budu na stavbu a tiez sa mi v tom nejako nedari. Poradili mi, ze nemam kupovat plechovu garaz, lebo potom je to problem predat. Da sa to vyriesit aj tak, ze sa kupi drevenny zahradny domcek, ktory ti neskor moze posluzit a nemusis sa ho snazit zbavit... co myslis? Je to dobry napad? Ja to nakoniec asi tak aj urobim
Odpovedať
Kedy to potrebujes? Budem moju vo februari predavat Je to "original" :-) Stavebna unimobunka .
Odpovedať
;-) @pezincanka79 no neviem neviem vies kolko stoji zahradny domček ? 1200 e a aj to je taky onicom lebo ked potrebuje odlozit material alebo stroje (miesacku) to asi tazko tam natlacis ber aj to ze na zahr. domceku mas uzke dvere cdize nic sirsie tam nedostanes . ak si kupis plechovu garaz mas dvojite dvere s otvorom 2 m . 8-) vyhoda plechovej budy či gararze je ze sa da kedykolvek poskladat lebo je to skladacka. ja ju mam len na prechodnom mieste ked postavim dom tak si ju tak ulozim aby mi to vyhovovalo a budem mat sklad .
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pezincanka79 neviem preco by to mal byt problem predat. Ked das normalnu cenu, tak ju niekto kupi. Ako pise mrdos, je to lahko rozoberatelne, takze kupec moze byt aj zdaleke, proste pride, nalozi na vecsi vozik a ide rpec. Budu? Zeriav, nakladne auto = dalsie peniaze navyse na prevoz. Navyse ceny bud su nekrestanske, cize nevidim dovod aby som nepredal garaz, kt som kupil za 400e po roku za 250, ci?
Odpovedať
@aik ja by som ju potrebovala na marec. Kolko budes za nu pytat?
Odpovedať
@mrdos hmmmm to mas pravdu. Ja sa pustam do toho domceku sama a cenim si kazdu radu, takze dakujem. Fakt ta miesacka tam urcite nevlezie :-(
Odpovedať
@cubicomp to hej, teraz som si citala, co pytaju za zeriav na nalozenie a prenesenie budy... no strasne nieco :-(
Odpovedať
@pezincanka79 ved prave, to si nikto neuvedomi v prvom momente, ze to treba nalozit a odviest a znovu vylozit. garaz ti dovezu, poskladaju za 3 hodiny, vsetko mas v cene a hotovo. Nemusis sa o nic starat, nic zhanat a vybavovat ;-)
Odpovedať
Dakujem za radu. Budem teda zhanat garaz aj s dovozom a montazou. Este raz dakujem :-)
Odpovedať
@cubicomp hmmm to mas pravdu.... uz som sa rozhodla pre garaz :-) Dakujem za dobru radu ;-)
Odpovedať
@pezincanka79 neni zac, myslim, ze je to lepsie riesenie ako sa trapit s budou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najjednoduchšia je betonová garaž. Ta presne sedí na tie staré tatrovky čo majú aj ruku. Garaž zoženieš do 150 eur + 50 doprava.
Odpovedať
@robertoba 50e doprava kam? 10km? 20? 100? Ak ju zozenies v mieste stavby tak hej, ale ak je daleko tak co? Plechova stoji rovnako ci je to v BA, KE, BB a pod
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp šak práve, najväčšia položka je doprava, ani nie žeriav ako sa spomínalo.
Odpovedať
@robertoba to sa mi nechce verit betonova garaz za 150 e to je čo zač ?
Odpovedať
@pezincanka79 aky rozmer chces budy ?
Odpovedať
Profilova fotka
@mrdos to sú tie staré, tri steny plus železná brána,nevieš?svokor predal pred troma rokmi za 3000 sk
Odpovedať
hmmm ja vobec nemam predstavu, ale taky normalny rozmer na uskladnenie nejakeho naradia a miesacky. Nepotrebujem nic extra velke.
Odpovedať
@robertoba jaj už viem klasicke čo su pred panelakom . lem mi nepasovala ta cena, ale ked si pomyslim na prevoz ttak uz mi je jasne ta cena. 8-)
Odpovedať
@pezincanka79 ja som najprv chcel 2x3m hovoril som si ved to bude stacit =-) ,ale pozrel som poriadne a tam boli iba 90 cm dvere a to ma stoplo .preto som radsej zvolil garaz a aj pre dlzku lebo budem potrebovat uskladnit aj nieco dlhsie (rury......) tak som razdsej chel dlhšiu. a dobre som spravil lebo ked dostavam tak ju budem mat ako naradovnu aj garaz na vozik . ;-)
Odpovedať
Ved to, ze radsej kupit vecsie a mat v tom priestore aspon nejaku rezervu, nez kupit nieco akoze akurat a vleze tam len lopata :-)) Ja si idem buduci tyzden objednat tu garaz a dam si ju priviezt niekedy v polke februara, ked budem viac doma. Ty kde si staval?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?