Včely v murive

Profilova fotka
Dobrý deň prosím Vás.. Bývame v podnájme v starej opadanej bytovke.. Nad balkónové okno v murive sa nasťahovali včely.. Nemôžem otvoriť okno aby nevnikli do bytu.. Mám dve malé deti a bojím sa.. Prosím vás nejaké rady ako sa ich zbaviť?
Odpovedať
@ema_kollarova vcielku maju si prave hrozne urazila, to predsa nie su vcely. Ale k teme - ja by som tu dieru proste niecim zapatlal/zatmelil, ked sa bojis, mozes ich najprv postriekat sprejom na hubenie os.
Odpovedať
Ze ludia uz dnes pomaly nevedia ako vyzera sliepka, to sa stava. Ale nerozoznat osu od vcely... https://www.lacnepostreky.sk/pripravk...
Odpovedať
Profilova fotka
Ano ospravedlňujem sa už viem ze su to osy 😁 ozaj som myslela ze su to včely a chcela som sa ich citlivo zbaviť ale osy teda vyhubim.. Môžem ten sprej aplikovať aj tak z diaľky alebo najlepšie priamo do tej diery?
Odpovedať
@ema_kollarova Vyhodu ma prave v tom, ze dostrekne cez 4m.
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix ano čítala som len ta štrbina je úzka tak ci dostrekne až tak
Odpovedať
Profilova fotka
@ema_kollarova vsak vyskusaj a uvidis ci dostrekne ale malo by. Ak sa bojis tak skus niekoho oslovit, kto by ti s tym mohol pomoct.
Odpovedať
@ema_kollarova Zalep žuvačkou.
Odpovedať
@ema_kollarova Strekni do štrbiny a utekaj. Ale ten sprej ich zabije hneď. Ja som to už aplikoval niekoľkokrát, ale na osie hniezda vonku. Z tej diery nebudú mať ako uletieť, keď tam strekneš. Bude to účinnejšie.
Odpovedať
@ema_kollarova to sú osy...
Odpovedať
@ema_kollarova ôs je momentálne veľa, máme aj my na terase - dokonca máme hniezda každú chvíľu v slnečníku....treba to zlikvidovať, ale bezpečne. A to je skoro ráno alebo neskôr večer ,keď sú osy prispaté a nie sú tak akčné. Najlepšie vystriekať im priamo hniezdo. Tie čo sú dnu, vykapú a zvyšok sa nebude mať kam vrátiť a zmiznú....aspoň na chvíľu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne vystriekam to teda a potom tú dieru zalatam.. Držte palce.. Mám rešpekt pred nimi ale nejako zvládneme 🙂
Odpovedať
@ema_kollarova daj potom vediet, ako si si s nimi poradila
Odpovedať
Článok sa načítava...
Treba sa ale potom poobzerat po vsetkych takychto miestach, bo isto si budu hladat novu skulinu, kde by sa prestahovali
Odpovedať
neboj oni sa prehryzu aj cez murivo aj na pomoc im prídu------ked prsi a tma strc hniezdo a hotovo
Odpovedať
@ema_kollarova hasicak. A kľudne aj mimo dieru, aj tie čo stupia na postriekané miesto pokapu.
Odpovedať
Ja osobne by som si ale teda netrúfol odstraňovať sám osie hniezdo, keď ich začneš striekať tak môžu byť agresívne a napadnúť ťa a to nie je sranda
Odpovedať
Profilova fotka
@frantisekbako tiež sa bojim ale nemá mi to kto iný spraviť.. Zajtra mi ma prísť prostriedok na ne a môj plán je spraviť si zo slamiek taku predĺženú nasadu poriadne sa obliecť a večer ked bude tma tu nasadu vopcham do tej strbiny poriadne to vystriekat počkať nejaký tsn deň dva a potom všetky diery zaplatat stavebným lepidlom.
Odpovedať
Profilova fotka
Úspešne hlásim že sprej vystriekany uvidime zajtra 🙂 ten hasicak je skvelý.. Super dostrek a okamžitý účinok. 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?