Vaše skúsenosti - odkiaľ brať laminát. a vinylovú podlahu?

dobrý deň, rozhodli sme sa po dlhšom uvažovaní, že vezmeme vinyl do kuchyňo - obývačky a ostatné miestnosti ponecháme v lamináte, viete prosím poradiť odkiaľ brať podlahy s ohľadom na cenu a kvalitu? diky!
Odpovedať
@anglinarka Z podlahového štúdia.
Odpovedať
@chrobak7 doplnim, z dobreho podlahoveho studia
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Si o tom naozaj presvedčená? Ja som práve včera mal debatu ohľadom mojich laminátových podláh. Kupoval som ich a sám som si ich ukladal pred 14-timi rokmi. Boli kupované jedny z tých najlacnejších v OBI a naozaj som im nedával dlhú životnosť. Čo sa povrchu týka, nevidím problém, jediná vec ktorá mi asi mesiac - dva riadne lezie na nervy, je že na mieste, kde sa najviac chodí - prechod z kuchyne do izba sa pravdepodobne vydrolil podkladový poter, vďaka čomu sa podlaha začala prehýbať a nepríjemne vŕzgať. Ale to je taká vec, že ak sa nahnevám, tak vypracem izbu, opravím omietky, vymaľujem a spravím novú podlahu a bude zase ďalších 15 rokov pokoj. :-)
Odpovedať
@jamk1 dobre neznamena drahe. Dobre pre mna je take co ponuka kvalitu, aj rozne cenove hladiny a nema problem s tym, ze objedna aj take co nema na sklade. Plus poskytne plny servis, vratane podloziek, obvodovych aj prechodovych list... A ked to tak po sebe citam, je jasne, ze snivam s otvorenymi ocami... :-S
Odpovedať
My sme brali tiež iba do obývačko kuchyne 100m2 a najlepšiu cenu dal Svetdreva v Nitre. Je to Alsafloor vinyl click, bežne stojì m2 okolo 40 euro.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Ja tiež tvrdím, že cena nie vždy zodpovedá kvalite. Koľkokrát je lacnejšie lepšie než drahé. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@skromnazena Tvoj nick plne zodpovedá Tebou uvádzanej cene 40€/m2... :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 zvyčajne človek stavia raz za život a nie som taká bohatá aby som po roku vyhadzovala. V izbách mám klasický laminát. Inak v dome všetko čo najvyššej kvality, aby deti nezdedili haraburdu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@skromnazena Ja by som tak neuvažoval. Pokiaľ budú Tvoje deti dediť, tak Tebou kúpený drahý výrobok už nebude aj tak v móde a môžeš sa aj v hrobe obracať, decká zoberú krompáče, kladivá, zbíjačky a aj tak si prerobia po svojom a v štýle ktorý bude potom IN. :-)
Odpovedať
@jamk1 možno so to prerobia, ale skôr som myslela, že som dom stavala z top materiálov ako najlepšia izolácia, kvalitné tehly, kvalitné kùrenie a tak. Jasné, že bide iná móda, veď sù malinkì, ale aspoň bide dom dlhšie bez investìciì. A k tomu vynilu, do chodby sme kùpili v Bauhause za 15 euro a je to sakra rozdiel, nie je click ako click, aj povrch iný a to nevravìm, že ten lacný idem teraz po pár mesiacoch meniť, našťastie je to ina nejakých 15m2...
Odpovedať
@jamk1 ten OBI pred 14-timi rokmi asi nebol slovensky, ze? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@codyy Ja som netvrdil, že bol slovenský. V tom čase som ja ešte žil v At a na Sk som mal chalupu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?