Tvrdá voda. 7,28 mmol

Ahojte.Máme studničnú vodu ,a jej tvrdosť je 7,28 mmol. Hľadám nejaké zariadenie na odstránenie tvrdosti vody-zmenšenie tvrdosti. Bolo my povedané,že tu pomôže iba profesionálna úpravovňa vody na niekoľko 1000eur. Osobne hľadám niečo lacnejšie ale účinné na odstránenie tvrdosti vody-zmenšenie tvrdosti. Vedeli by ste poradiť nejaké zariadenie,filter,atď? Ďakujem .
Odpovedať
klik a studuj, oslovuj firmy: https://www.google.sk/search?q=tvrda+...
Odpovedať
@atak77 dakujem
Odpovedať
@mesiac1 po 1. Ked riesite studnicnu vodu treba podrobny rozbor cca 140€. A az potom Vam vedia riesit upravu. Ja som mal mangan a zelezo . Zariadenie ecomix 5:v 1 http://www.aqua-plus.sk/aqua-plus/esh... Studnicnu vodu mam pitnu a tvrdost sa nastavi na aku chcete.
Odpovedať
@gkrivanek dakujem za odpoved,takýto podobný pristroj mi odporučili, skôr som hľadal niečo lacnejšie ,nejaký gulickovy filter niekto spomínal, len neviem ci to pomoze.
Odpovedať
@mesiac1 ano ale nieje to plnohodnotne riesenie😉 http://www.mavit.sk/post/siliphos-che...
Odpovedať
Profilova fotka
@mesiac1 http://www.modrastrecha.sk/forum/spot... Su tam aj moje skusenosti
Odpovedať
@johny18 Ďakujem,idem to naštudovať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marlus.sk pomerajua najdu riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
@mesiac1 Takyto problem mali aj rodicia, takze podobne veci sme riesili taktiez. Snad ti teda aspon trochu pomozem. Mali tvrdost este o nieco vyssiu ako mas ty. Im ale firma robila podrobny rozbor vody za ktory museli aj dost vela zaplatit (bolo to ale potrebne, tak financie nejako neriesili). A na zaklade rozboru im ponukli vhodne riesenie. Vsetko riesili iba s jednou firmou. Ta im potom prisla zariadenie aj namontovat. Namontovali tam zmakcovac vody turbojet clack. Jedinou takou malou nevyhodou je, ze tam musia dosypavat sol ale inak si to pochvaluju. A hlavne to, ze uz maju vodu v poriadku
Odpovedať
@imarek ahoj, a ako sa volala firma ,ktora im to robila? a aka bola celkova cena toho pristroja? ja podrobny rozbor vody uz mam.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesiac1 Fuha celkovu cenu pristroja ti budem musiet zistit. Mama si snad odlozila doklad, tak ked k nej pojdem tak sa jej spytam a potom ti napisem, okey? Lebo to uz bolo davnejsie, ked sme toto riesili. Robila im to vsetko firma Aquatrend. Fajn ked mate podrobny rozbor. Uz len firmu oslovit a bude po probleme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?