Televízia cez internet

zdravým všetkých viete mi poradiť ako najefektívnejšie sa dá napojiť TV cez internet? bez satelitu. keď nerátame astra2connect. vraj sa to dá cez nejaký prijímač ako router. neviem či to je na čierno alebo legálne. viete poradiť Ďakujem
Odpovedať
1
2
@11lubos11111 Zdravím sú rôzny provideri tzv. IPTV služieb stačí si nájsť toho najvýhodnejšieho pre vás. Internetové pripojenie máte stabilné ? Neviem akú majú ľudia skúsenosť ale napríklad - https://antiktv.sk/#stb
Odpovedať
@patrik14 to tá krabička stoji 90€ a potom sa platí ten mesačný balík či ako to funguje
Odpovedať
@11lubos11111 presne tak kúpite si set-top-box a potom už len platíte mesačný balík ktorý vám vyhovuje + samozrejme cena internetu na mesiac. Len doplním, reálnu skúsenosť s týmto poskytovateľom nemám.
Odpovedať
@patrik14 my máme ten najslabší internet od telekomu balik M pretože u nás nemá nikto silnejšie pokrytie myslíte že by mi to s takým internetom išlo bez problémov?
Odpovedať
@patrik14 ahoj, vieš mi dať viac info o tom? kúpi sa len táto krabička za 80euri a pak stačí len napojenie na net? alebo sú v tom ešte nejaké mesačné poplatky? na ich stránke som viac nenašiel.
Odpovedať
@patrik14 už som našiel. Neva, ignoruj. Vďaka za tip
Odpovedať
no volal som tam a je to 89€ za set top box a potom 3,90€ mesacne za 113 kanálov. funguje to na princípe predplatného nezaplatíš nejdu ti programy zaplatíš idú. Je potrebné mať neobmedzený internet a aspon 6Mb/s takže to znie super ďakujem aj ja za typ
Odpovedať
@11lubos11111 Zrejme sa bavime o OTT sluzbach, cize streamovana televizia cez akekolvek internetove pripojenie. Okrem spominaneho antiku su: Skylink Live TV (ano aj samostatne bez sat, za cenu sat balika) - https://www.skylink.sk/livetv - aplikacie pre samsung a lg smart tv; tablet/telefon a prehliadac Sledovanie TV - https://sledovanietv.sk/welcome/ott - aplikacie snad pre vsetko Lepsia TV - https://www.lepsia.tv - aplikacie snad pre vsetko Magio GO - https://www.telekom.sk/televizia/magi... - zatial asi len pre tablet/tv a prehliadac, predavaju vlastny box Orange - https://www.orange.sk/orange-tv/ponuk... ..a urcite sa najdu este dalsie Vsetko je to legal, vsetko je to samozrejme platene, vsetko to zerie data z internetu (takze ak mas FUP, mozes mat problem) a na kazde z toho pocitaj, ze budu chciet aspon 6-10MBit/s internet. Ja mam k dispozicii ten Skylink a v spicke sa stane, ze si TV nepozries, proste su pretazeny. Viem ze tento rok ma prist aj aplikacia pre Android TV. Antik som testoval na Android TV a aj Android Boxe (s Android TV) a bolo to jedno, zasekavalo sa to, vypadavali snimky. Vyhovarali sa, ze je to docasne, ze je to chyba koli niecomu v aktualizacii androidu, ale kym som to testoval, tak to neopravili. Ine som nikdy neskusal.
Odpovedať
@11lubos11111 zmeraj si rýchlosť pripojenia ak máš len ADSL potrebnú 5M na strem HD nemáš stále, naviac potrebuješ balík s väčším množstvom dát nie že ti po 3 G znížia rýchlosť
Odpovedať
@11lubos11111 je potrebné mať dosť stabilný connect bez FUP. Obávam sa že vaša rýchlosť bude veľmi na hrane, stačí že ďalšie zariadenia na sieti začnú využívať internet tiež a je po sledovaní tv. @cache to tu veľmi dobre rozpísal aj za mňa, ďakujem :-)
Odpovedať
@cache Fungujú niektoré tieto služby aj bez set-top-boxu? Ak mám Smart TV, že by sa pripojila priamo na wifi, cez aplikáciu v Tv?
Odpovedať
@peter1172 áno, napríklad skylink live tv
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter1172 mala by to vedieť Skylink Live TV tá ma podporu Smart TV Citujem z ich webu: "Na inteligentných televízoroch Samsung a LG cez aplikáciu Skylink Live TV * Samsung TV rok výroby 2015 a novší s OS Tizen, LG TV s Web OS 3.0 a vyššie"
Odpovedať
@peter1172 Ku Skylinku ti uz odpovedali, Antik je spomenuty, ze funguje pre Android TV (philips, sony, ..?) Ku sledovanie tv a lepsia tv som napisal "aplikacie snad pre vsetko" - co tak skusit kliknut na tie linky a tam sa pozriet? https://sledovanietv.sk/info/s/applic... https://lepsia.tv/zariadenie/tv/
Odpovedať
Mam uz rok AntikTV cez internet, mam aj Antik SAT, takže k tomu som dostal aj ich sluzbu AntikGo, ktoru prevadzkujem na Nvidii Shield, cely rok bez zaseku, vypadavania. Za cely rok mi satelit isiel mozno 1 hod., zvysok Antik cez internet. Prepokladam, ze to tak isto funguje na ich antik boxe, ktory je to iste ako vsetky cinske Android krabicky, len s rozdielom, ze vo vnutri ich krabicky bezi ich vlastny OS s ich aplikaciou. Prevadzkovane na Nete od SWANU/ LTE NaDoma (50-70 Mbit/s), momentlane Optika od telekomu (300 Mbi/s), vzdy stabilne.
Odpovedať
@cache Klikal som, ale nie je to vždy úplne zrozumiteľné. Najlepšie sa mi pozdáva Skylink cez net. Ostatné nemajú bez set-top-boxu Discovery, Eurosport...
Odpovedať
@peter1172 Len nezabudni, ze aby si mal Discovery, tak musis mat az balik Multi za 12.90 mesacne, resp Flexi 10 kde si vyberas 10 stanic za 11.50.. Dam ti tip. Rovnako totiz stoji aj ked mas satelit a toto ako doplnok. Dohodni sa s niekym, kto chce pre zmenu len satelit, kup a zaregistruj aj satelitnu kartu a platte to na polovicu.. Alebo si koniec koncov ten satelit daj namontovat aj sam, vyuzi tu ich akciu 1e (montaz a zariadenie, podmienka tusim 24m viazanost baliku). Skratka, balik Multi ta bude stat 12.90/mesacne ci uz budes mat satelitnu kartu, alebo nebudes.
Odpovedať
@cache pri satelite Skylink existuje ešte výhodnejšia vec ale o tom potom (do správ) ale pokiaľ viem @peter1172 sa chcel vyhnúť satelitu.
Odpovedať
@patrik14 ukrajinske/ruske servre ma nezaujimaju a s nimi zase nemas live s archivom..
Odpovedať
@cache chápem, mňa zasa nezaujímajú archívy :-D
Odpovedať
@cache Ďakujem za radu. Jedine teraz pozerám, že tam nie je TA3 v balíku Multi cez internet, jedine cez satelit, čo sa mi moc nepáči...
Odpovedať
https://billing.cardsharing.co všetky programy ktoré chceš 4e mesiac 👍
Odpovedať
@peter1172
Odpovedať
Mam UPC Horizon GO a nemozem sa stazovat .
Odpovedať
@peter1172 TA3 vysiela volne i cez internet,@audinak, to ide i úplne zdarma, stačí vedieť heslo a server
Odpovedať
@11lubos11111 ja mam Antik a internet od T mobil M za 10.90e + mesacne platim za antik 3.90e...ide jak hodinky..akurat ked na pc stahujem film tak poniektore programy sekaju ale podotykam ked stahujem ..ked surfujem nie..
Odpovedať
@duzu hej až nato že keď je na jednom mene a hesle viacero boxov tak prichádza k banovaniu. Jeden box - jeden MAC ak sa samozrejme nebavíme o VU+ a podobných veciach. To by bolo na dlhú debatu. @peter1172 TA3 je voľne šíriteľná tá ide aj bez karty u hocijakého providera.
Odpovedať
@maxbeba Ten mam k dispozicii aj ja, ale na to musis mat niekoho, kto ma upc kablovku, samostatne to nekupis.
Odpovedať
Profilova fotka
@11lubos11111: na vyskusanie staci aj obycajny pocitac (co ma dnes asi kazdy) a ako take pripojenie....keby daco posli spravu
Odpovedať
@audinak ale to je TV cez satelit, nie cez web. Ci?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?