Sušička Whirlpool HSCX 80420

Ahojte,plánujeme kúpiť túto sušičku, nemáte s ňou s nejaké skúsenosti? Vďaka ;-)
Odpovedať
Ahoj.Uz ju mas?Ako si s nou spokojna?
Odpovedať
Ahoj. Ano, kupili sme ju. Musím povedať, že sme nad mieru spokojný. Výkon neviem porovnať s inými, ale relatívne tichá a veci z nej sú suché. Keď sme ju zapojili prvý krát, hučala, čí kvílila jak besná. Volali sme do servisu a o tri dni prišiel servisák a zistil, že je zle zmontovaný zadný panel. Zložil na novo, premastil a ide ako hodinky :) A ešte sme pred vianocami natrafili na akciu, kde whirlpool vracal 50eur pri registrácii. (nabehli nám na účet behom troch dní, aj za to veľké plus) Jediné maličké mínus, trošku blbo sa čistý spodný filter, ťažko sa z toho molitanu dáva dole vrstva prachu. Treba sa s ním hrať. Vnútorný ide ľahúčko. Ale celkovo u nás paráda. ;-)
Odpovedať
@ludmi82 My sme mali/mame este Gorenje D7565J a 3x sme reklamovali dvierka-prefukovali.Tak teraz menime za taku ako mate Vy.S tym filtrom je to rovnake aj na Gorenje.Po skoro 2 rokoch som uz isiel objednavat novy....bezne som ho sprchoval.Ale pory vnutry sa upchali za 1/2 roka....no tak hafam budeme spokojni....s UMR sme spokojni.
Odpovedať
@ludmi82 ten spodný filter osprchuj,ale musíš ho nechať uschnúť,nemôže ísť do SUŠ mokrý. :-)
Odpovedať
@mcdog si ju objednal-a?alebo nad ňou uvažuješ?
Odpovedať
@marta2610 uz je objednana.Mala by prist v utorok.Tak na gorenje mal asi 2-3 cm hrubku a uschol za hodinu
Odpovedať
@marta2610 Ahoj Takze susicka uz dosla a co to posusila.Je naozaj super.Oproti Gorenje: je tichsia-pricom obe maju 65dB lepsie susi-nizsou teplototu,pradlo vytahujem suche-Gorenje bolo pradlo po suseni horuce a obcas vlhke ma viac-lepsich programov filtre su lepsie robene
Odpovedať
@ludmi82 Výborné rozhodnutie o kúpe... ;-) ;-) Gratulujem.. :-)
Odpovedať
@mcdog Nech dlho slúži bez problému... ;-)
Odpovedať
@technik007 Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Prosim vas,potrebujem radu. Kupili sme si tuto susicku,vsade citam samu chvalu,no ja nemam ziadne skusenosti so susickou a uz v nej susim druhykrat a vzdy mam pradlo vlhke :( poradte mi prosim aky program mam pouzivat. Prvykrat som dala mix ,bolo to vlhke....teraz som dala bavlnu (mam tam len uteraky) a vlhke!!! Dala som na 30 min to prevzdusnenie - vlhke....teraz som zapla ten casovac na 30 min....ak to bude vlhke vazne budem plakat uz :D prosim poradte mi,som zufala . podotykam - je do polovice plna,maloje tam toho.
Odpovedať
A pradlo je horuce ked ho vytahujem- neviem ci to tak ma byt a teda vlhke
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?