Stav domu/pozemok

Zdravím Vás, predávame spolu so súrodencami dom postavený v r. 1978. Celková plocha pozemku, na ktorom je dom plus dvor je 400 m2. Za domom je ešte záhrada ako samostatný pozemok, ktorý nepatrí k domu a patrí len mne. Vedľa domu je ďalší pozemok, ktorý tiež nepatrí k domu a patrí mestu a teraz ho je možné odkúpiť a chcem ho odkúpiť. Na tento mestský pozemok sú z domu okná len z neobývaných miestností a pozemok siaha vlastne až po stenu domu. Dom si vyžaduje investície je v pôvodnom stave, je pri hlavnej ceste je tam dosť rušná premávka a je na okraji mesta. Podľa realitky sa brzdí predaj domu kvôli skutočnosti, že chcem odkúpiť mestský pozemok vedľa domu a tým pádom je o túto plochu pozemku dom ochudobnený. Ak sa vžijete do roly kupujúceho, čo by bolo pre Vás rozhodujúce, plocha pozemku alebo stav domu príp. niečo iné? ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@charlye Máte 40 ročný dom určite súci na rekonštrukciu na mini pozemku zo zlou polohou, v podstate nepredajná stavba. Ja by som asi vyplatil súrodencov dom zbúral a pozemok si pridal k svojmu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani sebelepsi dom by som nekupila v zlej lokalite a malym pozemkom.
Odpovedať
Domy pri rusnej hlavnej ceste sa velmi zle predavaju.Myslim, ze by bola sanca predat ho nejakej firme,ktorej by asi aj vyhovovalo mat moznost odkupit aj vedlajsi pozemok, ktory by pouzili na parkovisko,alebo vystavbu nejakeho skladu. Mate dost malu sancu tento dom predat /alebo musite ist dost pod cenu,aby sa na nu niekto chytil /,takze ak by sa nasiel kupec,budte ustretovy a ponuknite aj moznost odkupenia vedlajsieho pozemku,ak bude mat zaujem.
Odpovedať
Pre kazdeho kupujuceho je rozhodujuca cena a co za to dostane.Zalezi aj o ake mesto ide,dom na okraji BA so 400m2 je nieco ine ako dom na okraji Vranova nad Toplou so 400m2
Odpovedať
ja na tvojom mieste by som najskôr kúpila ten pozemok,každá nehnuteľnosť sa predá jedna skôr druhá neskôr,a s realitkou by som zatiaľ nič nepodpisovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?