Odpoveď na príspevok od kejsix:
cely ten prispevok mi pride AI.. @kejsix Preco? Lebo stal som sa obetou trestného cinu? Viete, ak Vam tento prispevok nepaci, kludne nahlaste moderátrom. Ja som sklamany.Odpoveď na príspevok od jozefdudik33:
@kejsix Preco? Lebo stal som sa obetou trestného… @jozefdudik33 Veď to sem všetko zaves,mená,tel.,mail bank.účet,atď.Odpoveď na príspevok od zicher:
Nikto normálny nepošle dopredu peniaze úplne cudz… @zicher Ako myslim ze tento pribeh je vymysleny,ale su pripady kedy akoze policia zavola niekomu,ze niekto ich chce vykradnut a oni ich idu ochranit,tak nech do mecha nahadzu hotovost a cennosti a vyhodia to z balkona.Nedavno to bolo 20000e.No nepochopim.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@zicher Ako myslim ze tento pribeh je vymysleny,a… @kuracinarez ano, tiež i myslím, že je to rozprávkaOdpoveď na príspevok od jozefdudik33:
Pozdravujem Vo vhylade mame vybudovat domcek, ty… @jozefdudik33 Chcel si postaviť dom. Poslal si 1400 € na materiál. Predajca ťa oklamal, nič ti nedodal, peniaze si nechal. Teraz nemáš peniaze, nemáš čo jesť. To si chcel za 1400 €postaviť dom???? Veď keď chceš stavať dom, tak by si mal mať aspoň niekoľko desiatok tisíc €. Takže neviem, či klameš, alebo si si to len vymyslel, alebo čo.... Keď som staval a prišiel by som o 1400 €, tak by ma to nezruinovalo a stavba by pokračovala ďalej. Isto, bola by to škoda, ale nie taká, že by som nevedel, čo ďalej a že by som sa psychicky zrútil. A ak si tie peniaze poslal, tak to je len tvoja chyba. Ulakomil si sa na lacné sľuby a bol si ošklbaný. Rozumný investor a stavebník nenakupuje materiál cez Bazoš.Odpoveď na príspevok od toky1:
Akože ideš stavať dom tak, že našporíš 1400eur, c… @toky1 keby prišiel materiál, aj tak by asi nebolo čo jesť. Či je to vymyslené či nie, možno si to niekto prečíta, že netreba nikomu dávať zálohu a už duplom nie plnú sumu cez inzerát.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Podla mna tam cyba jedna nula lebo 1400e je sice … @wolodymyr jedna nula naviac je na stavbu domu málo, to je tak na staršie auto, kontakty na seba ak si na nete dlho neutajíš, no k čomu je to pre niekoho neviem , môžem prezradiť tak číslo účtu tam môže každý poslať koľko chce ale nevyberie ani cent a platiť na bazoši dopredu? to môžeš tak overenému obchodníkovi a dnes väčšinou platím kartou až pri dodaní tovaruOdpoveď na príspevok od chrobak7:
@jozefdudik33 Chcel si postaviť dom. Poslal si 14… @chrobak7 @toky1 @wolodymyr V osade za 1400 € postavíš "vilu". Ak autorom príspevku nie je AI, tak je to zrejme z tohto prostredia. ...Registrácia Sp. N. Ves, nákup stabebného materiálu na Bazoši, rozpočet na stavbu...Odpoveď na príspevok od jaakovac:
Toto je topic ktory sluzi na rozprudenie diskusie… @jaakovac Keď sme nedávno nadebatovali cez 30-strán na tému, že prečo AI na MS mení názov novovytváranej témy, tak teraz nemôžeme pokoriť tento rekord? Neboj, za chvíľku za dopracujeme napr. ku (ne)škodlivosti očkovania, zlému Západu/Východu, alebo duchovnej pominuteľnosti bytia ,...🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od jozefdudik33:
Pozdravujem Vo vhylade mame vybudovat domcek, ty… @jozefdudik33 Myslím si, že si asi fake a troll, ale ak je to aspoň trocha reálne, tak neviem koľko máš rokov, že naletíš takto podvodníkovi. Kupovať materiál na dom tak, že pošleš niekomu paniaze na ruku? No neviem. Určite sa vypláca také niečo na ruku a s osobným odberom. A nejde mi do hlavy, že ideš stavať dom a máš prázdny účet.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Príspevkov AI vidím na viacero fórach hodne a čor… @starysomar aby to nedopadlo tak, ze ludia prestanu diskutovati koli vate ktoru sem fedruje AI na ziadost majitelov modrej strechy. degenerovat vlastny produkt je dnes take progresivne.Odpoveď na príspevok od emilia25:
No a keby teda kupite a doda vam tie hranoly,tak … @emilia25 Super postreh!Odpoveď na príspevok od anulienacka:
predajec je teda super slovo 🤣 @anulienacka ... niečo ako Hrdobec. ( pre neznalých: Marečku, podejte mi pero)