Vybavujeme stavebné povolenie

Profilova fotka
Ahojte,chcela by som si tu popisat ...kto je na tom podobne ako my ,ze uz pomali poda papiere o stavebne povolenie...proste osoba sktorou si budem pisat ako postupuju a pod.najlepsie Kosice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia ahoj, my sme podali ziadosti na vyjadrenie k stavu sieti na SPP, VSD, vodarne, telekom, bansky urad- za tymto cakame, o tyzden bude cca projekt dokonceny, mame vyjadrenie od pamiatkoveho uradu...sme kusok od vas, Presov. Vy ste v akom stadiu?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkapo ahoj:-)my uz mame projekt,vyjadrenia o pripojky vsetky mame,pozemok mame,vsetky papiere potrebne na vybavenie stavebneho povolenie uz mame v rukach,cakame jedine na papier ohladom komunikacie-cesty,a potom vsetko podat a cakat na stavebne povolenie,dufame,ze to bude cim skôr...
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia Mozem sa opytat, aky papier ohladom cesty?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkapo to je povolenie k uzivaniu cesty 2 a 3-tej triedy
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia aha, o to musi kazdy poziadat? pozemok mame v obci, kde sa stavia nova IBV a co sa tyka cesty,mame vecne bremeno vlozene na katastri. Teraz neviem, ci aj to bude treba... ako dlho vam zatial trvalo cele vybavenie toho co uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkapo ak mas pozemok popri ktorom ide cesta ,tak ano...najlepsie bude ak pojdes na stavebny urad a poziadat o papier z nazvom ziadost o stavebne povolenie a popros ich nech ti vyznacia co vsetko budete musiet ztoho vybavit ,ake papiere ,nam zvyraznovackou presla tie casti co potrebujeme vybavit a podla toho sme sli:-)a chvala bohu uz cakame len na ten jeden papier a potom uz len cakat..strasne behacky...vsetko sme vybavovali od pozemku po vsetky papiere cely rok a mame dost,na druhy rok konecne zaciname ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?