Skylink karta

Ahojte , viete mi niekto poradiť ohľadom Skylink karty? My sme do teraz ali anténu, ale kedže už markízu prestali cez anténu vysielať, tak nám známy poradili , že si máme kúpiť nejakú skrinku ,ktorú keď si napojíme na TV, tak nám markíza pôjde. Skrinku sme kúpili, ale zistili sme zase od iných, že do nej potrebujeme nejakú kartu. Išli sme teda kúpiť kartu a v každom elektre nám vraveli, že majú len skylink karty, ale k ním vraj potrebujeme aj satelitnu parabolu. Máte niekto napojenú skrinku s kartou na TV aj bez tej paraboly? Ďakujem
Odpovedať
1
2
5
Nie, skylink iba s parabolou.
Odpovedať
ahoj.ja mam skylink.ano da sa to aj bez satelisneho taniera chytat.to musis byt registrovana v UPC,TELEKOM......PRESNE TO NEVIEM.CO SOM SI VSIMOL NA DOMOCH,DAKTORI NEMAJU SATELISNY TANIER NA PRIJEM digitalu.ale maju take sito v tvare satelitu.
Odpovedať
@dianka318 Skylink je satelitná digitálna televízia. Na príjem satelitného signálu je potrebné mať parabolu, satelitný prijímač, alebo DVB-S2 tuner v TV a SKylink dekódovaciu kartu + príslušenstvo (kábel, konzolu, konvertor a pod). Čiže aby som odpovedal na otázku: nie, nemám napojenú skrinku s kartou bez paraboly. imho: investovať 200+ € len preto, aby som sledoval markízu...to by mi muselo "trochu" hrabať
Odpovedať
@dianka318 tu máš možnosti: http://akonaladit.markiza.sk/vymente-...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanhrozny112 nie neda :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanhrozny112: sito v tvare satelitu povacsinou nebude na prijem TV...skor bezdrotova siet a teda internet. @dianka318: zalezi co vlastne chces, ci chces prijimat platene programy volnej telky alebo satelitne vysielanie, aj na prijem volnej telky, platenych programov treba kartu, takze tazko povedat co ti kto odporucil.... Ak chces satelitny prijem a zakladny balik skylink tak si nachystaj daco na kartu a servisny poplatok 2,50 mesacne...ak chces mat rozne ine programy v ramci skylinku tak si nachystaj aj 45 E mesacne. Ale...da sa to vsetko (aj skylink najvyssi program) aj bez karty a za 1/10 ceny....no to je uz ina team :-)
Odpovedať
da. staci na to trebars raspberry pi3, napojene na siet a markizu najdes na streame http://213.81.153.xxx/live003/channel... pripadne cez notebook a VLC player. ale kto normalny by dobrovolne pozeral nieco take ako markiza? :)
Odpovedať
@dianka318 ak cheš Skylink, tak majú teraz akciu za 1 Eur, všetko k tomu dostaneš, podmienka je aby si si objednala balík aspoň na 3 mesiace. Čitaj tu: http://www.skylink.sk/koniec-markizy-... A muž je kde, varí, žehlí, perie, vysáva? :-D Daj mu to pekne na starosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mate internet tak da sa cez tuto skrinku. http://www.smarttvbox.sk/
Odpovedať
Píšeš, že známi mi poradil... Tak, prečo ti ten tvoj známi nepovie akú skrinku, akú kartu, ako to celé funguje 😉
Odpovedať
@santorotn on má tú istú skrinku a nemá parabolu..a ide mu to..a má v tom skylink kartu
Odpovedať
@dianka318 to nie je mozne ani v sne :-) skylink ide len cez parabolu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Aku skrinku ste to kupili?
Odpovedať
Profilova fotka
@stastnyjim Píšu tam viazanosť 24 mesiacov a nie 3 mesiace, ako píšeš Ty. :-)
Odpovedať
@dianka318 čisto teoreticky je to možné bez satelitu. A to že ten dotyčný čo má tu skrinku /satelitný prijímač/ je napojený káblom na trebárs spoločný satelit s viacvystupovym konvertorom alebo na Unicable rozvod ktorý je tiež v podstate zo satelitu.
Odpovedať
@jamk1 máš pravdu.
Odpovedať
@balerina78 radis jej raspberry pi .... to je idealne riesenie pre laika ..... ved ona ani netusi ze Skylik ide cez satelit .... s raspberry pi si urcite poradi :-))))))))) pride do prveho elektra a povie chcem Raspberry pi .... a predavac jej povie ze Blackberry nepradavaju ...... ani ten predavac nebude vediet o com toci :-))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoke Neviem, čo je na tom tak ťažké kúpiť Raspberry - však maliny predávajú v každom supermarkete. V Lidli dokonca teraz aj mrazené v akcii... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 ano ano ano .....mas pravdu ... kupi si krabicku raspberryv Lidli .... aj z Tesca su fajn :-))))) .... niekde najde kde sa da strcit kabel od telky ( ak nenajde opyta sa tu na fore ) a uz jej to ficiiiiiiiii :-) niet nad originalne riesenia :-))))
Odpovedať
Jej to je take mile, kupili sme nejaku skrinku :-).
Odpovedať
@mackoke nebolo to myslene ako rada, skor poznamka, ze sa to da. Moja rada bola, ze sa na to ma kvoli markize vykaslat :)
Odpovedať
@silvia72 len musíš doplniť aby mal dostatočne rýchli internet a neobmedzené množstvo dát, tam sa totiž dodáva celý signál a rýchlosť musí byť aspoň 5 M, a to napr. na ADSL , či niekde zo špatným signálom nemáš, no každý si môže vybrať iný zdroj signálu ktorý má dostupný
Odpovedať
Mame doma skylink,aj Magio,obe cez satelit. So skylinkom su neustale problemy,stale treba nieco preladovat,vypadavaju kanaly. Magio funguje bezproblemovo,obcas nabehne oznam, ze nieco menili,takze staci vytiahnut box zo zasuvky a spustit nanovo. Co nam ako laikom vyhovuje ovela viac.Ku sklylinku musime vzdy volat technika, takze drahy spas. Preto odporucam radsej Magio,mate bez problemov.
Odpovedať
@majkoj mozno nieco ako GO verzia? http://www.skylink.sk/livetv
Odpovedať
@majki555 u nas presny opak, susedom magio vkuse zamrza, stale problemy,pomale prepinanie programov. Mame skylink, vypadne raz do roka pri velkej burke aj to vacsinou SK programy. a vyhoda moznosti napojenia 5 prijimacov.
Odpovedať
@majki555 Takto som to riešil u rodičov :) Akurát teda im som dal DIGI ktoré teraz tiež vlastní Slovak Telekom, aj na boxoch sú logá telekomu :) Za tých pár eur mesačne to mám bez starostí a nemusím im riešiť každú kravinu, ako pri Skylinku ... Lebo nebolo horšieho, keď sa menili frekvencie programov a každu chvilu som tam musel niečo preladovať ... Doma som na optike, takže TV s archívom a neviem si predstaviť fungovať bez neho :D
Odpovedať
Nevie niekto ci sa da digisport pozerat aj cez internet? Nejaky link?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe teoreticky ano, ale ako pozeram to nebude zadarmo. A hlavne Markiza tam v zaklade nie je ako pozeram :)
Odpovedať
@majki555 tak isto presný opak. Rodičom Magio vypadáva, škaredý obraz, pomalé prepínanie. Skylink to musí byť riadna petelica, aby vypadol signál. Ako preladovať, však sa to preladí samé. Ak je problém preladiť Skylink, tak potom počítače máte už dlhé roky zavírené a veselo pracujú v nejakej zombie sieti, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stastnyjim Úplný súhlas. Mám Skylink 10 rokov Dedina medzi horami na Strednom Slovensku, 8Ocm parabola. Ak som mal za ten čas trikrát výpadok signálu, takto je naozaj veľa. Ale to bolo také počasie, že lialo tak, že som si ani na 15m vzdialený plot nevidel. Susedia, ktorí majú Digi Tv, tak majú večne probôémy čo počúvam. Nikoho, kto by mal Magio nepoznám, tak neviem zhodnotiť.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?