Skúsenosti s majstrami a dodávateľmi cez dopyt 123

Profilova fotka
Začíname stavať a rozhodli sme sa zháňať materiál aj cez portál dopyt123. Má niekto konkrétne skúsenosti, či už kladné alebo záporné s jednotlivými dodávateľmi. Ja som napr. začala drevom na krov...ceny super ale čo kvalita? určite zvážim ponuky ale myslím ak niekto dobre alebo zle pochodil, bolo by fajn posunúť info dalším :) Nič podobné som tu nikde nenašla.
Odpovedať
@zubka5 skusenosti s jednotlivymi dodavatelmi? Ved ich je tam milion. Kupujes material, je jedno, ci stym handluje Stevko z Malinova alebo Anicka z Presova. Cement bude cement vsade rovnaky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan fajn ale pokial anička z hornej dolnej dodá kvalitné drevo a komunikuje so mnou, všetko prebehne OK alebo Jano z tramtarie zoberie peniaze a dovlečie zhnité drevo tak bude fajn sa o nich dozvediet skor. Kto nechce nech nepiše.
Odpovedať
@zubka5 je to vymysel za vsetky drobne. Pride ti milion ponuk samozrejme aj z daleka a kym sa z toho vysomaris bude ti to trvat. Vacsinou su tam zufalci co si nahanaju ksefty za kazdu cenu. Normalnu firmu tam tazko najdes. A potom ti bude stale niekto vyvolavat a vypytovat sa, ponukat a stale dookola. Na material si ceny dohodni v dvoch stavebninach v okoli porovnaj si odnich cp na matros a nakupuj tam. A firmy a zivostnikov na googli na prvych dvoch stranach co najdes, na konkretnu profesiu oslov a mas vybavene.
Odpovedať
@zubka5 daj konkretne firmy a uvidis, kto ma aku skusenost,ci co chces vediet? NerozUmiem - ved v kategorii Drevo stavebny material tam maju 570 firiem, chces ku kazdej skusenost? Suhlas s matoztt, budes dostavat ozaj sialene ponuky, kedysi strasne davno som zadaval dopyt na stierkovanie jednej izby a to bolo v rozsahu 180€ - 2200€ a bolo ich okolo 20 =-)
Odpovedať
@zubka5 ahoj :-) moja skusenost z leta 2016 - v dostatocnom predstihu som si zadala dopyt na zhotovenie zakladov a dosky na komplet, vsetko ok vypisane, co a ako a za 6 tyzdnov NIKTO :-D . Asi 4 ponuky mi prisli na strop - co som ani nechcela :-D , tak som potom oznacila dopyt po siestich tyzdnoch ako vybaveny a hotovo. A vies, ako som dopadla :-D zacinam tento rok po Velkej noci. :-D Tak ako ti radia chalani, alebo aj ja vcera v skupine, mne najlepsie vysli stavebniny za chrbtom vo vedlajsej dedine. Strechara som nasla v skupine - recenzie na firmy - na odporucanie. A cenovo mi zo 4 ponuk vysiel najlepsie a bude to mat ku mne 70km.
Odpovedať
@zubka5 bol som tam.raz registrivany nakolko ma stale otravovali, poviem ti ale tie dopyty skoda casu kazdy posuk tam napise ze zhanat od vankusa po dom. Nestalo by mi za to venovat vobec cas ked viem ze.rovanky dopyt dostalo dalsich 100 firiem. Najdi si v okolo pily a zisti priamo tam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den firma dopyt123 klamari uzernici podvodnici
Odpovedať
To je portal pre IT ckarov,nik normalny odtial nic nekupi..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@darinka152 Dobry den, viete mi poslat link na tu skupinu a popripade aj na toho strechara ? :) dakujem.
Odpovedať
@manageere ahoj, skupina sa vola - Recenzie na firmy. A strechar - Roman Juricek - strechy RJA - Lysa pod Makytou. UUUUUUzasniiii - cela partia. Sikovni, pracoviti, srandovni. Radost pozerat, ako im to islo. U mna maximalna spokojnost. Mala som od nich komplet strechu - tesarcina, krytina, klampiarcina.
Odpovedať
@darinka152 Dakujem krasne za referenciu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Naša skúsenosť s majstrom Dávidom Suchým ktorého manžel kontaktoval cez dopyt, neboli dobré. Popísal zmluvu o výkone práce, zobral zálohu tri hodiny popracoval. A viac sa neukázal, veľmi drahý majster, ale na výhovorky je veľmajster 🥺
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jana_belakova_karova Zálohu? A na čo? Na práce, ktoré majster bude vykonávať?... To nemyslíte vážne, ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?