Skoba s hakom

Neviete kde by sa v Bratislave dali zohnat skoby s hakom? Nieco ako je tu: http://vruty-fischer.cz/18174-skoba-s... Dlzka 100-120mm, priemer 6-7mm.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je určite základný sortiment každého obchodu so spojovacím materiálom, železiarstva, Baumaxu, Hornbachu.......
Odpovedať
@gabrielitto ano, tiez som si to myslel... ked mam povedat pravdu, v hornbachu maju blister s dvoma takymito skobami a hmozdinkami, za 4 EUR. To sa mi zda totalne mimo cena, hlavne ked ich potrebujem 14 na kuchynsku linku.
Odpovedať
žiadne hobby obchody... normálne železiarstvo... tam to bude lacnejšie....
Odpovedať
@gashtaan KINEKUS, BAUMAX, ŽELEZIARSTVO a čo ideš nato vešať?
Odpovedať
@gashtaan raz som ta poslal do spojovacieho materialu na Racianskej vola sa DMP steel skus tam.
Odpovedať
V DMP určite nie, tiež som to tam zháňal... :-)
Odpovedať
@mariott ano viem, tam som to tiez zhanal, nemaju
Odpovedať
@tvojaritka skusal som zeleziarstvo ento, nemaju
Odpovedať
@gashtaan tu cenu som asi v hornbachu zle pozeral, mam to odfotene a cena patrila k niecomu inemu... ale bol som v baumaxe vcera a maju tiez ten blister s dvoma kusmi... za prijemnych 5.95 EUR. Hovada.
Odpovedať
@blackomt kuchynsku linku... chcem kotvit do betonu, no ten je 5cm hlboko. Ku kuchynskej linke som dostal tieto haciky asi 5-6cm dlhe - to su mimochodom tie, co maju v kazdom zeleziarstve.
Odpovedať
@dedo758 a zohnal si niekde nakoniec?
Odpovedať
@gashtaan Zohnal, tuším v Baumaxe, ale nie až za takú cenu za blister... Ale tú som neriešil, lebo ja na také občas potrebujem zavesiť bojler a domáci si to platia. Ešte by som skúsil Schachermayer alebo Fabory na Pestovateľskej...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dedo758 vzdavam to so Slovenskom, objednavam to v cechach, nasiel som eshop. Clovek este usetri aj s postovnym a nemusi lietat tyzden po BA a pytat sa v zeleziarstvach, kde na neho pozeraju, ako keby od nich chcel nieco, o com oni poculi mozno tak v rozpravkach pre zeleziarov.
Odpovedať
@gashtaan To nemyslíš vážne ,že kuchynskú linku ideš uchytiť na háčiky??? Alebo som to zle pochopil??? :-o
Odpovedať
@blackomt ano, kuchynsku linku idem zavesit na haciky
Odpovedať
@blackomt ... Valcový oceľový kolík s priemerom 2 mm vydrží na zvislé zaťaženie v strihu až 100 kg, Takáto skoba má minimálne 6 mm... Na jednu skrinku idú minimálne dve skoby, do skrinky tak max 30 kg niečoho, skrinka nech má 8 kg... Vieš s akou rezervou sú tie skoby? S obrovskou... :-) Vešiame na dve také 200 litrový zásobník... ešte nepadol žiaden... Ale je to aj o stene a o poriadnej hmoždinke... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?