Sklon strechy 6x3m

Ahojte prosím Vás poradte mi aký sklon strechy pripadne o koľko cm mam dať druhú stenu vyššiu od tej protiľahlej keď chcem strechu robiť na ploche 6x3m o kolko cm mam dať vyššie tu 6 m stenu od tej druhej.Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
zaleži od toho čo chceš použiť ako krytinu
Odpovedať
@marco1018 asi ganadsky šindel
Odpovedať
Profilova fotka
@davidpopo pri šindly sa udava 12 stupnovy sklon ako minimalny ale išiel by som určite aspon do 18-20 tj. vyššiu stenu by som dal aspon o 80-100 cm vyššie ako nižšiu :)
Odpovedať
@davidpopo od 2° do 45° :-) to na základe rozmeru navrhuješ sklon? veď to chce nejako vyzerať, nejako technicky fungovať s nejakou krytinou. Ty to navrhuješ jak dreváreň. čo to je nejaký prístrešok, samostatne stojací alebo pripojený k nejakému objektu? veď ti tu nastrieľajú čísla od brucha keď nikto nevie čo to je.
Odpovedať
@slavoslav ahoj no idemzburat staru rozpadnutu munimobunku a podlahu si necham,postavym skelet ale potrebujem vediet o kolko mam dať vyššie tu jednu stenu aby tam bol ako taky sklon a aby to za hlupo nevyzeralo pripadne ked napadne 1 m snehu radšej zhodim :-) ale poterbujem vedieť ten sklon podľa Vás 40 cm je malo??? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@slavoslav6x3 m (4 m s presahom 0.5 m z oboch stran takže strecha v podstate 7x4 plocha
Odpovedať
@davidpopo toto je urobene zo starej betonovej garaze podobnych rozmerov ako mas ty:
Odpovedať
Taketo čosi mam namysli len ten skolon strechy by ma zaujmalo aky mam dať,o koľko cm tu druhu stranu dať vyššie ako tu protiľahlu
Odpovedať
Ahojte ešte niečo ako by som mal dať od seba krokvy na dlžku 7x4 hrube 15x8x400 aka je tato hrubka veľa alebo malo.Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?