Sklenená zástena v kúpelni, namiesto tradičného kúta s vaničkou

Mám prosbu - v novom domčeku som si namiesto tradičného sprchového kúta zvolila trošku netradičné riešenie iba s jednou bočnou sklenenou zástenou a spredu je to otvorené. Videla som to u mojej kamarátky a ona ma presviečala, že tá voda nešpliecha všade. :(( Myslela som si, že to bude ok a nie je to tak :(. Teraz idem ku korytu veci - vedel by mi niekto poradiť ako mám tento môj problém vyriešiť? Viem, že tam musím niečo dať dorobiť ale potrebovala by som čo najlacnejšie, resp. finančne menej náročné riešenie (záves by som rada vylúčila). Aj nejaké brutálne zásahy do kúpeľne by som nerada robila. Vie mi niekto poradiť?? Stretli ste sa s niečim takým? Dakujem
Odpovedať
pokial to ma vyzerat dobre, lacne to nebude. bezpecnostne sklo samo o sebe vela nestoji (tak 100e/m2), ale panty, to je peklo. tie su od 80e/kus, ale aj 150e/kus. mozno by pomohol nakres kupelne, aby sa dalo povedat, ako velmi je to zle.
Odpovedať
blbe riesenie sprchoveho kuta asi najlacnejsie a byto tam pasovalo by bolo sksit najst dvere sklenne s takehoistho skla nech to dako vyzera popripade dat vyrobit
Odpovedať
http://www.aquatek.sk/sprchovacie-kut...
Odpovedať
Preco nedas foto, ako sa da radit ked clovek nic nevidi...
Odpovedať
Profilova fotka
@teachy my to mame na dome. dali sme sklenenu zastenu, stala asi 300e aj s pantami. dost komplikovana montaz ale zvladli sme to. trochu sa spliecha aj mimo sprchovacieho kuta. ale to stiahneme stieracom.
Odpovedať
...dík chlapci...asi som sa rozhodla dať tam zatiaľ záves na teskopickej tyči...nemám na to nervy ani peniaze..
Odpovedať
@teachy zaves je nadcasovy vynalez ☺
Odpovedať
...dík kriloter aj ja si to myslím :)...a vždy sa dá meniť a stále budem mať niečo nové v kúpelni :)..to my ženy rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?