Sadrokarton alebo iporky

Dobry den.prisim.poradte aku stenu zvolit vo vyznacenej elipse sadrokarton alebo iporkovu stenu? Zltoou farbou su navrhnute mozne ulozne riesenia neviem, ci sadrokartonova stena udrzi policky v satniku. Oranzovu stenu s 2otvormi- satnik a predel predsien s ostatnou castou domu chceme dat sadrokarton aby dvere boli zasuvne do sadrokartonovej steny. Otazkou je z coho urobit tu kolmu vyznacenu stenu. Vdaka
Odpovedať
@kutikyhore obe riesenia su možné. Ak by police mali byť extra zatazovane, dá sa konstrukcia sadrokartonu zosilnit. Treba to navrhovať spolu aj stenu, aj police a dosiahneš čo potrebuješ.
Odpovedať
Ja ked pocujem slovo satnik ,tak mi zcerveneju oci ako bykovi v koride ked mu ukazu sukno....satnik -priestor na handry?
Odpovedať
@kutikyhore A ostatné steny sú z čoho?
Odpovedať
@slavoslav dakujem. No v case ked sa bude robit stena nebudem vediet este rozlozenie satnika.neviete mi poradit ak by som chcela potiahnut iporkovu stenu tak tahat az po koniec alebo treba tam nechat priestor pre konstrukciu sadroksrtonu ( aby nedoslo k tomu zs si zuzim predsien kvoli konstrukcii) neviem ci som sa pochopitelne vyjadrila.vdaka
Odpovedať
@daralbajda dakujem.no nepytala som sa na slovo satnik ale nieco uplne ine
Odpovedať
@ruren tehlA
Odpovedať
@kutikyhore Tak prečo chceš dávať iporky alebo sadrokartón. Veď máš priečkové tehly od 6,5, 8, 10, 11,5 mm brúsené, prečo to chceš miešať?
Odpovedať
@ruren a vadi to ak sa to miesa? Nevyznam sa.dik
Odpovedať
@kutikyhore Tak podľa odbornej literatúry áno. Každý materiál sa správa inač. Aby ti to potom v spojoch nepraskalo. Problém budeš mať aj pri omietkach. Na iporku budeš musieť ťahať sieťku.
Odpovedať
Profilova fotka
@kutikyhore najskôr si pozrite konštrukcie zásuvných dverí, pri takomto prekrytí bude priečka hrubá min 30 cm a viac, napojenie dvoch rôznych materiálov len znižuje stabilitu , celé je lepšie z sdk a zvážte či posuvné dvere alebo zásuvné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?