Sada kľúčov

Vedel by mi nejaký odborník poradiť s výberom? https://www.speedtech.sk/product/1334... http://www.euroshopy.sk/fortum-sada-o... http://www.euroshopy.sk/proxxon-sada-... vopred dakujem
Odpovedať
@zuzka2010 ked, tak radsej fortum ako proxxon, dokup este extra ocko-vidlica racnovu 13ku a nebude siroko-daleko spokojnejsieho chlapa
Odpovedať
@zuzka2010 Zuzka, nenapísala si že pre koho to bude...určite pre manžela, ale ako často s kľúčami narába, je to jeho koníček alebo na profi prácu??? Ja mám kľúče teraz aj očkové ale som si dokúpil očkovo-račňové kľúče a je to veľmi dobrá vec...Do akej ceny??? ;-)
Odpovedať
@catscan No aj očko-račňovú 12,10 tiež veľmi využije, lebo už aj kde bola 13 ]-( už dávajú aj12...na 8mm Ja mám tú malú sadu a už ani veľmi iné nepoužívam...Je to super nápad očkovo-račňa...Kde Ti nevojde gola/zboku/ tak je to super...No na doma ale určite gola a očko-račne... :-) 8-)
Odpovedať
@technik007 pre manzela, na bezne prace okolo domu..a viete mi poradit aj tu ocko-racnovu 13, resp.12?
Odpovedať
@zuzka2010 V IP..
Odpovedať
@zuzka2010 z toho zober tie najlacnesjie bohate postacuju a vysoku prekonavaju tvoje potrebu. Racnove neries tie ak chces kup na narodeniny sadu racnovych.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan suhlas toto keby kupis tak mas vystarane a podstatne je ze mas vystarane na niekolko rokov :-) ak nepostraca samozrejme :-D lebo ja som na to talent :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?