Rusovce

Dobry den, zaujimali by ma postrehy ohladom Rusoviec - komare, povodne....Je tam zvysene riziko tychto "neduhov"? Konkretne lokalita Gastanova alej? Ake su vase skusenosti? Dakujem.
Odpovedať
No co sa tyka komarov, tak to je podla mna asi ako vsade. Akonahle zacne obdobie komarov, tak sa hned robia postreky ( ale pri jazere sa im nevyhnete). Inak je v Rusovciach podla mna krasne byvanie. Prestahovali sme sa tam pre 6 rokmi a za nic by som nemenila :-)
Odpovedať
@simcaaa123 velmi pekne dakujem za odpoved, znie to povzbudivo. :-)
Odpovedať
Kamarati sa prestahovali pred 2 rokmi do projektu Melrose a tiez si pochvaluju :-) Tak drzim palce P.S.: ak by ste potrebovali pomoct s hyposkou dajte vediet :-)
Odpovedať
@simcaaa123 dakujem. :-)
Odpovedať
nikto dalsi? :-S Nikto nema skusenosti ci postrehy o tejto lokalite? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Komare su ako vsade pri vode...ci uz Petrzalka, Devin alebo Jarovce... Zatial nas nezaplavilo :) Byva sa super, dochadzanie v pohode, MHD OK....fungujuci obchod, zdravotne stredisko, problem je so skolou a skolkou - kapacitny - a nie je velmi ochota z miestneho uradu to riesit. Inak sa nemam na co stazovat.
Odpovedať
@krokodildandy byvam nedaleko Rusoviec, ziadne invazie komarov som si nevsimol... zaplavy tu hrozia asi najmenej, kedze v tychto miestach je dunaj dost rozsireny.
Odpovedať
vdaka za odpovede, som rad, ze pribudli. :-) @simsalabim @gashtaan
Odpovedať
http://www.odkazprestarostu.sk/bratis...
Odpovedať
@beginka1 ludom nevyhovies, ani s postrekami ani bez... najhorsie je, ze vzdy budu aj taki, ktori budu vykasliavat krv len co uvidia lietadlo na oblohe.
Odpovedať
gashtaan, rozhorcenie toho pana uplne chapem. Ludia pokial chcu,aby im zdravie sluzilo, by sa vsak mali zamysliet nad chemiou...Pacilo sa mi,ze napr. v Raci starosta Pilinsky postrek nedovolil s odovodnenim,ze mu ide o zdravie ludi...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Pekny vecer, viete mi odporucit spolahlivy internet a televiziu v Rusovciach?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobry den, nema nahodou niekto skusenosti s internetovym providerom Rainside?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, chcem sa opytat ako sa vam tu byva? Plusy? Minusy? Skolky, skoly. Vopred vdaka za komentare :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@atinkaa ahoj, my bývame v Jarovciach, Rusovce sú také frekventovanejšie, je to ťah z Rajky aj z Čunova, takže ráno niekedy ťaháš v kolónach, ale nič strašné, Jarovce sú komornejšie a ideš hneď na diaľnicu, takže dostupnosť paráda, obe dediny sú super. Výhoda v Rusovciach je, že sa dostaneš pekne na hrádzu na bicykli, z Jaroviec musíš ísť kus po hlavnej ceste, čo sa ja s deťmi bojím, ale už by mali robiť cyklochodník tento rok z Jaroviec do Rusoviec ,-) školy a škôlky sú všade, ale je problém ak dieťa nemá tri roky ešte, ale v Rusovciach je aj cirkevná škôlka, tam sa platí okolo 200 eur a tam ti zoberú aj menšie dieťa a v Rusovciach je určite lepšia obč. vybavenosť, ale preto sú aj " plnšie, hlučnejšie, proste viac ľudí " ,-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte : Jediná nevýhoda sú ceny pozemkov :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@inusa22 Ahoj dakujem krasne za spravy. mame sa stahovat, teraz sme boli dost vela same, manzel ma vcelku narocnu pracu, tak by som chcela pre nas, pre bambulky nase co najlepsie - v nasich moznostiach pravdaze. Rozhodujeme sa bud : Byt v Ruzinove je velky ale balkon pidi,a domisko je to velke, vela ludi len na jednej chodbe ked sme sli s maklérkou som naratala viac ako 10bytov. Rusovce si zas vravim aby sme neboli tiez same, aby sme mali tiez fajnu skolku a skolu. Teda dalsia otazka, tie co poznate a mate deculka, ktore chodia do skoly skolky, ako tam je? Kruzky priamo v Rusovciach pre deti su nejake? dikesko krasne
Odpovedať
@atinkaa s malymi drobcami by som riesila Rusovce. Skor si tam najdes aj spriaznenu dusu, je to viac dedina. Kruzky...detsky subor Gerulata este funguje ?
Odpovedať
Profilova fotka
V požiarnej zbrojnici pri Pošte sú rôzne krúžky pre deti, karate, judo, tanečné, zumba ...
Odpovedať
Profilova fotka
@inusa22 supisko, dakujem krasne kocky za odpovede @zuzka60 skolka skola nejake problemy, nasla som nejaku diskusiu ze nie je dost miest, potom ci je dobra..tak sa pytam, predpokladam ze vam tam nejake decula chodia - ja uz mam obe bambulecky starsie ako 3 roky ..sme 4+ a takmer 6 ;-) tak ak by boli este nejake spravy i k tomu tak budem vdacna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?