Rovinka- Trhové Polia. Aký obchod by ste uvítali?

Ake vybavenie vam chyba v Rovinke casti Trhove polia ale aj celej Rovinke? Aky obchod/prevadzku by ste tam uvitali?
Odpovedať
Profilova fotka
andrejo ideš podnikať ? :-)
Odpovedať
nie .. ale poslem tip ludom co tam prenajimaju priestor .. no a mozno ak dostanem najomnu zmlvuv za 1 euro mesacne tak by som aj podnikat zacal :)
Odpovedať
Profilova fotka
A to myslíš tie priestory v RNC - ešte neskolaudovaná bytovka?Alebo niečo na trhových poliach?Ja by som do RNC určite brala potraviny-aj keď nie sú od nás moc ďaleko tie pri hlavnej ceste, v RNC by sa využili podla mňa určite.Síce nakupujeme v BA po ceste domov vo väčších obchodoch, niečo s čerstvým pečivom a inými vecami by bodlo-možno aj so zeleninou a ovocím v jednom...Si doma, varíš a zistíš že ti niečo chýba,vybehneš...to si viem predstaviť.Inak neviem čo by sa tam uživilo.Cukráreň pre mamičky s deťmi? Neviem ako dlho by ich to tam bavilo chodiť.Obchod s oblečením tiež nie lebo to si každý kupuje už viac menej v OC no a kaviareň...tiež nie, lebo ja osobne by som nebehala do kaviarne pri dome, keď si ju môžem dať doma a v pohode.Takže nenapadá ma asi nič čo by pomohlo.A Bio obchodík? No niekedy navštívim nejaký, ale neviem či aj ostatní kupujú niečo podobné. A vieš mi povedať aké sú tam podmienky za prenájom? Kludne IP.A môžeš mi k tomu napísať aj ktorý priestor a ako veľký to je? ;-)
Odpovedať
No Janka je to problematicke. Na trhovych poliach chceli za 25 metrovy priestor z toho realna predajna plocha cca. 18 metrov najom mesacne od 15000 Sk. To tam zarobit je dost obtiazne za mesiac a nie este platit niekoho a podobne. No tak v RNC ale aj na Trehovych poliach si viem predstavit ten Bio obchodik len dodavatelov je malo a maju premrstene ceny. Ja osobne sadnem do auta a bio nakupim v Rakusku o 50% lacnejsie ako u nas. Potraviny sa tam tiez neuzivia z toho ze niekto si pride kupit jednu smotanu alebo podobne nieco. V Rovinke nevedia co si maju pytat za tie priestory. Ak nevlastnis dom na hlavnej a mas jednu izbu na ulicu volnu tak sa to vacsinou neoplati vobec prenajat si priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to sú ozaj ceny :-D , ako keby to boli novostavby ... :-D No je to veľa v každom prípade zvlásť keď máš byť niekde zastrčený, potom je tá návratnosť v nedohladne
Odpovedať
no to ano ... a aj vymysliet nieco co pre dedinu aspon na seba zarobi je tiez obtiazne .. ja som chcel povodne MC ale na to nemame prietory a starosta si radsej da prevrtat koleno akoby mal niekomu pomoct a urobit nieco pre novych obyvatelov Rovinky ..
Odpovedať
čapované pivko a kofolka ide vždy :-p , ale zas riskuješ že tam budu chodit ožrani, alebo spojit to s rýchlym občerstvením a polotovarmi, ked prideme večer domov unavení a hladní nikomu sa už nechce variť, teda mne iste nie :-D
Odpovedať
kadernictvo, nechty a ine.sluzby suvisiace so skraslovanim tela........s mladou sikovnou babou, doobedu budu chodit babky na trvalu a maminy a poobede pracujuce zeny
Odpovedať
Profilova fotka
andrejo...MC myslis materske centrum? jaaaj to by bolo super, krasne.... nevedela som, ze pan starosta tak drzi investicie pod zamkom :-)
Odpovedať
no kadernictvo , pedikura, manikura a podobne uz v Rovinke je. Konkretne aj Trhove polia. No a MC je problematicke hlavne priestorovo kedze ustretovost pana starostu je skoro na bode mrazu a to aj ked bol navrh na vystavbu verejneho detskeho ihriska. Takze ak sa nepodari zohnat priestor za rozumnych podmienok tak MC zial nebude mozne. Povedzme si pravdu ze MC na seba nezarobi takze je problem to drzat nad vodou.
Odpovedať
Profilova fotka
ale bolo by to super, jeej...toto mi v rovinke chyba, ved je tu tolkko malych deti a nemame sa skoro ani kde pohrat....ihrisko tu zalostne chyba
Odpovedať
no to chyba, len dolezitejsie je predat kazdy meter stvorcovy developerom a zastavat ho takze s takym pristupom sa hold nikam nedostaneme. No a pochybujem z sa niekto obetuje a kupi za 120Euro/m nejaky ten 200 az 400 metrovy pozemok a postavi na nom detske ihrisko. No a s tou MC som najprv aj zvazoval ze tie priestory nad skolkou boli volne ale teraz to obec rozpredala ako byty takze to tiez uz nieje aktualne. Opustene budovy v obecnom majetku v Rovinke niesu takze to moc dobre nevyzera. Mozno by som ale zacal tym ze by sme sa dohodli na nejake stretnutia napriklad na hradzi a podobne kde by sa dalo dohodnut nejake doobedie alebo poobedie v restuaracii a areali. Je ale otazka kolko ludi by sa v tomto angazovalo. Ak mate niekto konkretne navrhy iste mi aj spravy a mozeme sa na niecom ohodnut co by mozno celu tuto zalezitost dokazalo nastartovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
andrejo, ja by som sa rada angazovala, je to skvely napad :-) ale momentalne sa mi neda, mame 2 mesacne babo a 1,5 rocneho betara, takze som casovo totalne vytazena...ale ak budem mat chvilku cas, rada pomozem :-)
Odpovedať
no mozno dohodneme zatial aspon nejake stretka napriklad v restauracii na hradzi. Myslim ze tam sa skor dohodneme.
Odpovedať
Dohadovanie stretka by som presunul na Modrykonik .. ak mate zaujem kontaktujte moju polovicku lenocka23.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, taka mozno mimo otazka, len sa chcem opytat, ci ste boli niekto v kadernictve ktore je natrhovych poliach?? ake to tam je? ste spokojne/i? vdaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@vehuhu neviem ci je to este aktualne :D mozno si skusila uz aj sama...ja tam chodievam, v poslednej dobe uz len strihat, predtym melir a raz mi farbili vlasy, ale to nedopadlo uplne dobre, lebo som celkom netrafila farbu (chcela som sa zbavit meliru a nafarbit na moju povodnu farbu, ale neodhadla som ju a mala som o par odtienov tmavsie vlasy), ale nic tragicke, len nezvyk. Ja som so sluzbami spokojna, ceny celkom v pohode, otvaracia doba dostatocne dlha a mam to na skok z domu :)
Odpovedať
aj ja mam na skok..:) este som tam nebola :) ale odhodlavam sa...ja hlavne melir a strih potrebujem :) ale teda skuusim nabuduce... @han27
Odpovedať
@vehuhu potom napis, ci si bola spokojna :-) ja sa tam uz chystam zo 2 tyzdne a zatial sa nezadarilo, tak snad coskoro, mozno sa stretneme :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@han27 teraz som tu zabludila po dlhsom case :) nasla som super kadernicku :) v rovinke, je mila a ja som velmi spokojna..ked budes mat zaujem daj vediet..napisem kontakt :)
Odpovedať
Ja iba One Direction obchod na Slovensku by mohol byt aspon jeden :-| ;-) 8-)
Odpovedať
@vehuhu no ak by si mi dala kontakt potesim sa- v ktorej casti rovinky je? Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?