Rosenie nadzemného bazéna

Napustame nadzemny bazen,je mozne ze sa vytvara pod bazenom rosa,kondenz....vsimol si to este niekto? alebo je bazen poskodeny?
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Zem mala minimálne 15 - 20°C, voda, ktorú napúšťate cca 10°° a možno aj menej... Nuž sa orosuje....
Odpovedať
Myslim si, ze je to v celku normalne. Ono to bude hlavne pre tie teplotne rozdiely. Ci uz teplota ovzdusia, bazena a hlavne teda samotnej vody, ktoru do bazena napustate. Pokial bazen netecie, nevidel a hlavne by som v nom nehladal chyby, ktore nema.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som toho nazoru, ze je to uplne normalne kedze sa tam stretaju dve rozdielne teploty. Nic strasne sa nedeje, my mame u nasich nadzemny bazen ale toto sme nejako nikdy neriesili a ten bazen uz ma nejake tie roky takze by som to pozorovala keby cosi ale inak by som to nejako extra neriesila
Odpovedať
Profilova fotka
To je nič, ako už písali, je to spôsobené tými rôznymi teplotami takže s bazénom je všetko v pohode. Pokiaľ vám netečie tak sa nič nedeje, s týmito bazénmi vlastne nemôže byť zlé nič iné ako to že prasknú. V podstate keď bude teplo tak slnko vodu ohreje a už sa nebude rosiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusite to vobec riesit, ja som si to vsimla na bazene, ktory maju nasi na zahrade a nic to nie je. Stretavaju sa tam ine teploty tak sa jednoducho orosi, keby tietol alebo nieco podobne tak to by ste si jednoznacne vsimili nie :-D Esteze si sa najprv spytala tu lebo z toho mohla byt celkom vtipna situacia keby ste to isli reklamovat :-D
Odpovedať
fííííí, to je vážna vec. a stavil by som sa, že je to sprevádzané spevom vtáčikov. Ak je to tak, tak okamžite treba prerušiť napúšťanie bazéna a celkovo akúkoľvek manipuláciu s ním a volať slobodu zvierat a políciu. Pod bazénom máte totiž kolóniu smrtonosných baktérií.
Odpovedať
Profilova fotka
Nerobte paniku. Je to len rosa, takze by som sa toho absolutne nebal. Prirodny jav, ukaz a neviem ako by som to mal este nazvat. Je to sposobene teplotnymi rozdielmi. Ako neviem, ako by ste to chceli aj reklamovat, ak by ste sa rozhodli ho reklamovat, prosim spravte si zaznam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?