Robili vám v byte dezinsekciu proti plošticiam?

Vie niekto, akým spôsobom sa prevádza dezinsekcia proti plošticiam? Je to mokrý proces, alebo sa jedná len o zaplynovanie priestorov, ktoré nespôsobí nejaké škody na zariadení? Kto s tým máte nejakú skúsenosť, dajte prosím vedieť.
Odpovedať
Nam to robili asi tak pred troma mesiacmi .Postrek robili v kuchyni a v kupelni pri sachte okolo vane za linkou pri potravinovej skrinke a v polickach linky.Postrek trochu zapachal ale nic strasne.
Odpovedať
Dezinsekcia plostic sa nerobi v kuchyni ani v kupelni, pretoze tam sa plostice vobec nezdrziavaju. Plynuje sa to a strieka, ale nerobi to ziadne skody na nabytku, po 4 hodinach sa vyvetra byt a potom sa poutieraju veci v byte. Veci sa vobec tym neznicia, dokonca sa to pouziva aj na elektroniku.
Odpovedať
desinsekciu proti plosticiam je dost dolezite aplikovat pri stupackach a prestupoch potrubi cez steny pretoze tadial sa dostavaju z bytu do bytu.. takze je celkom mudre ju spravit aj v kupelke aj v kuchyni pri stupacke, ale inak ako pisu, uschne to vyvetras a poutieras veci.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Zdravím všetkých členov. Vidím, že väčšina ľudí na tomto fóre mala rovnaký problém ako ja, čo sa týka (https://www.bedbugknocker.sk/blogs/ne.... Chcel by som sa teda podeliť o niekoľko konkrétnych vecí na odstránenie týchto ploštice. Navštívte túto stránku, kde som si objednal odpudzovač ploštice, aby ste videli jeho spoľahlivosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?