Riešenie internetu bez optiky - rady a tipy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Zdravím vás, chcem sa opýtať ako riešite internet tam kde nieje pristup k optike. Mam router na sim kartu,(orange) ale ten internet nestoji vobec za tie peniaze.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od petersd:

@frantisekca Ja som v 4-ke, lebo mi pasuje volací…
@petersd Hmmm, zaujímavé. To skoro vyzerá, akoby bol vlastníkom 4ky nejaký Arab, že by mali rok kratší o 11 dní. Ibaže arabi vlastnia O2.... 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@petersd Hmmm, zaujímavé. To skoro vyzerá, akoby…
@frantisekca Účtovanie je 30-dňové, nie na kalendárne mesiace. Teda za kalendárny rok (365 dní) vzniká takto - pri 30-dňovom účtovaní, deficit 5 dní, oproti kalendárno-mesačnému účtovaniu. Ak k tomu prirátam onen "špecifický" systém automatickej obnovy kreditu, kde Ťa pravidelne obšmeknú o 1 deň, tak dokopy za kalendárny rok je to 17 "deficitných" dní a to je už zaujímavé číslo. Ja ale teraz napadám iba ten jednodňový oheb pri automatickej obnove kreditu. Neide mi ale do hlavy, že si toto doteraz nevšimol nik na Slovensku?... alebo naopak, dovolí si takto celoplošne sa správať jeden operátor ? Fakt som zvedavý, s akým argumentom vyrukujú... (?)
Odpovedať
Aj Radosť obnovuje po 30 dňoch. Akceptujem, platím. Kto nie - má na výber iné.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@frantisekca Účtovanie je 30-dňové, nie na kalend…
@petersd tieto triky používajú vsetci. Pred rokom som si dal robiť nový občianský a dátum vyhotovenia bol v deň podania žiadosti. OP došiel o pár týždňov, takže v deň, keď som dostal nový OP, už bol starý niekoľko týždňov..
Odpovedať
Mám to tak tiež - darebáctvo.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?