Prosim skusenost z oknami melodia trnava?

ahojte ma niekto skusenost z firmou na okna a z kvalitou okien melodia trnava?
Odpovedať
@lucia28988 ja som nad nimi uvazoval. Mylsim ze su v TT z tych lepsich. Chcel som ale profil Schuco...nakoniec som si vybral ale firmu ventani.
Odpovedať
@lucia28988 Beru okna od fenestri, doporucujem obratit sa na p. Havetu aj lepsia cena.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia28988 mame od nic a zatial spokojny.. aj sestra ma od nich a taktiez spokojna..
Odpovedať
Mam fenestra p.Haveta max spokojnosť
Odpovedať
on je v tt ? dakujem :)
Odpovedať
@lucia28988 Zlate moravce, doprava zdarma. Melodia ma len zameranie 250€
Odpovedať
dakujem za info
Odpovedať
mal som od nich aj na byte, bol som spokojny.preto som od nich bral aj na dom, rovnako spokojny. okna su fenestra, profily Rehau. 5rocna zaruka. prisli mi pred vianocami bezplatne nastavit dvere. naozaj ferove jednanie.cena porovnatelna s inymi aj menej znamymi znackami.
Odpovedať
@lucia28988 Mam od Melodie, uz by som od nich nebral. Rozhodom som sa prenich lebo boli o 300€ lacnesi ako Haveta. Montaz 2x opravovali, bol na kontrole technik z Ilbruku a ten len krutil hlavou. Pri poslednej oprave to bolo tak ze som si mal povedat co chcem zatmelit :D Kotvenie nedodrzane podla normy. Ked nevies ako to ma byt spravne namontovane, tak ich asi budes chvalit.
Odpovedať
@lucia28988 Zameranie 250€ ktoré potom vrátia keď si berieš od nich. Celkom som spokojný, pár nedostatkov pri montáži sa nájde, hlavne rohové okná im moc nevyšli. Ale inak v pohode. Jedine v suteréne o 10cm užšie okná spravili, ale to sa vyriešilo. Pri montáži poškodili jeden rám priznali sa a do dvoch dní bol vymenený. Oni majú okná z Fenestra Zlaté Moravce. Teraz boli u mňa servisáci z fenestry, ktorých som objednával cez melodiu. Doladili okná. Jedno veľké okno museli nanovo preskliť lebo bolo zle zasklené, ale to bola chyba vo fenestre pri výrobe. Všetko v rámci záruky. Celkovo hodnotím skôr pozitívne než negatívne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Firma Melodia s.r.o. v Trnave urcite NEODPORUCAM kvoli pristupu!!! Zakaznik ich nezaujima len aby mali objednavku cim skor potvrdenu a peniaze na ucte,ziadna ustretovost...Nabuduce uz len ina firma,aj kebyze mam previest navyse kilometre do ineho mesta,ktora spolupracuje s Fenestrou lebo ich profily su jedny z najlepsich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Melódiu tiež neodporúčam, máme od nich okná na vlastnom aj rodičovskom dome. Čo sa dalo domotať pri objednávaní domotali. Už keď bola objednávka správne a prišli na montáž tak tam boli ďalšie chyby. Dvere nám dodali na tretí krát, rodičom na druhý, chýbali kytky na pánty, jedna žalúzia, všetko samozrejme naša chyba lebo asi sme to zle uvideli aj keď v podpísanej objednávke bolo všetko správne. Servis znamená, že Vám niečo došteľujú, niečo nie ale steny okolo okna zašpinia, prípadne rebríkom preliačia sadrokartón. Po 8 rokoch som chcel dokúpiť dve okná a jedny dvere na garáž (len preto aby to bolo rovnaké - moja blbosť) dozvedel som sa od pána majiteľa aj veci ktoré nemal odkiaľ vedieť napríklad aké kľučky nám nacenila konkurencia a dohadoval sa so mnou kto má pravdu, dokonca som sa zase dozvedel, že som zle pochopil to čo mi sľúbil obchodák pričom on ten rozhovor nepočul. Strašne moc neodporúčam. Majiteľ je totálny moták, a nekonečný vyhovárač a bude Vás presviedčať, že vy ste to nepochopili a je to vaša chyba. PS: nevhodné dvere ktoré boli dodané ako druhé v poradí mám ešte stále v pivnici, ani ich už nechceli zobrať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?